Gáz ha felveszem apukám pólóját iskolába?
Figyelt kérdés
Ma kíváncsiságból felbróbáltam apukám egyik pólóját és jól állt, jól is éreztem magam benne.
Nem néznének majd ki az iskolában ha felvenném csak úgy? Nekem nagyon tetszik, és napközben apum jut eszembe róla.
Nem gáz? Nagyon furán néznének rám?
16/L
2020. márc. 28. 16:32
1/5 anonim válasza:
Honnan tudnák a többiek, hogy apukád pólója? Ha jól áll, nyugodtan vedd fel
2/5 opened paradise válasza:
Elsőnek igaza van. Ezt csak te fogod tudni.
3/5 anonim válasza:
Lol nem gáz, én a dzekijét hordtam régebben (már nem a te apukádét :D), elég nagy volt rám de tetszett, és senki nem mondott rá semmit.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat :D
De szerintem gondolni fogják az emberek hogy nem az én pólóm mert kb a combom közepéig ér. És ha esetleg rá kérdeznek hogy ez kinek a pólója akkor nem lesz gáz ha elmondom?
2020. márc. 28. 21:18
5/5 anonim válasza:
B...zis,ha nem érzed gáznak,az a te bajod.
Egy férfi acélbetétes bakanccsal biztos jól állna!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!