Öltöny/zakó+ing minden nap? Iskolába?
18 éves vagyok, utolsó gimis évemben járok. Kedvem támadt kicsit elegánsabb viselethez erre az utolsó fél évre. Igen... Iskolába.
Elsősorban zakó, ing, szövet nadrág kombinációra gondoltam, de az öltönyöket sem hanyagolnám. Persze csak lazább viseletben, nyakkendő nélkül, kigombolt nyaki résszel.
Van egy teljesen fekete öltöny szettem, fehér inggel, azt szoktam hordani alkalmakra, vagy munkába, egy kék szövetkabáttal, ha hideg van. (Gondoljatok hitmanre csak fekete nyakkendő kék kabát:D Hülye hasonlat de nem tudom jobban leírni)
Azonban van még egy kék öltönyöm (szerintem még ízlésesen) hosszanti halvány csíkozással, illetve egy sima szürke. Gondolkodok sportzakó beszerzésén a könnyebb variálhatósága miatt.
Szerintetek mennyire lenne ciki? Most az engem a legkevésbé érdekel, hogyan hurrogna ki a hülyegyerek a szaggatott farmerban meg a ronda sneakerben.
Az érdekelne, pl. hogyan reagálnának rá nők, vagy mennyire keltene "sznob", negatív hatást?
Illetve még jól esne pár ötlet és tipp az öltözködést illetően, mit ajánlotok?
Nekem furcsa lenne, ha ezt látnám iskolában valakin. Szerintem kicsit túlzás, és nem is praktikus, egész nap ülsz benne, gyűrődik stb. a másik meg az hogy ugye nem minden nap ugyanabban akarsz menni vagy azt a kettőt variálni? Az megint csak furcsa lenne. Nekem tetszik amikor egy fiú elegánsan, igényesen öltözködik de ehhez nem feltétlenül kell öltöny. Elég egy jó ing akár farmerrel is. De azt veszel föl amit szeretnél, amiben jól érzed magad :)
L23
Nevetség tárgyává fogod így magad tenni.
Vegyél fel sima inget farmerral. Ennyi.
Miért ne?
Végülis ez egy egyenruha hisz minden férfin ez a kombó látható aki azt hiszi most elegánsan van felöltözve.
Csak az nem zavarja őket,hogy mindenkin ez van és ezen van a hangsúly.
F
Hát szerintem nem nagyon fog tetszeni a nőknek.
Nem suliba való öltözet 😃
Na, a sok negativ vélemény!
Szerintem igenis csináld, ha szeretnéd!
érveim:
- Nyugaton, főleg Angliában, de másutt is, ahol még feladatuknak tekintik az iskolák a nevelést is, és ezért emberi tartásra, illemre, hagyománytiszteletre is megtanitják a fiatalokat a suliban, nem csak a tananyagra, mint itthon, már alsó tagozattól ez a kötelező viselet a fiúknak. És birja a gyűrődést, sőt, még a focit is szünetekben!
- A világháború előtt még mindenki igy járt iskolába is, meg dolgozni is, mert nem is volt más. Mégsem lett semmi baja sem. Egyszerűbb, hétköznapi anyagból varrottat kell venni, nem kényes darabokat, és akkor semmi gond. Mivel nem üzletember vagy, hanem gimis, oda nyugodtan lehet olcsó dolgokat is hordani, amikért "nem kár", ha esetleg bajuk esik.
-Ha amiatt, mikor piercinggel, meg zöld hajjal, meg hasonló polgárpukkasztó és riasztó kinézetekkel járkálnak korodbeli kölykök (bocsánat a kifejezésért) nem nézik ki őket, akkor nehogy már azt nézzék ki és tegyék köznevetség tárgyává, aki esetleg normálisabban öltözik fel az átlagnál...
Mert ha igy állunk, akkor ez a világnak a szégyene, amiben élsz, és nem a tiéd!
Amúgy amikor annyi idős voltam, mint te, én is volt, hogy igy mentem iskolába, mert már akkor is ez a stilus tetszett. A másik osztálytársam meg mocis bőrkabátban járt, és alig várta, hogy motort vehessen... Egy lny osztálytársam meg rengetegszer járt fehér népise blúzban és rakott szoknyában, mert ő meg azt szerette... És egyikünket sem röhögött ki senki, a barátaink, osztályátársaink úgy szerettek, ahogy voltunk. Igen, volt olyan látásból ismert iskolatárs, aki megmosolygott miatta, hogy mi volt rajtunk, no és aztán? Még azt se tudta, hogy hivnak, akkor minek foglalkozzam vele
Ez az a kor, amikor kezdesz felnőni, felvállalni az egyéniségedet. Kár lenne érte, ha a már most azt tanulnád meg eleve, hogy mindig birka módjára szaladj a nyáj után, hiszen most vagy a húszas éveid kapujában, amikor majd aszerint kell megtalálnod a helyedet az élet minden területén, hogy kellő önismerettel és bátran megválaszod a kérdéseket, ki vagy és kivé akarsz válni.
Te egy öltönyös sráccá akarsz válni. Semmi gond! Hajrá! ;)
Egyébként tipp az olcsó, pár ezer forintos ing-zakó-öltöny teljes bevásárláshoz:
F 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!