Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Öltöny/zakó+ing minden nap?...

Öltöny/zakó+ing minden nap? Iskolába?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, utolsó gimis évemben járok. Kedvem támadt kicsit elegánsabb viselethez erre az utolsó fél évre. Igen... Iskolába.

Elsősorban zakó, ing, szövet nadrág kombinációra gondoltam, de az öltönyöket sem hanyagolnám. Persze csak lazább viseletben, nyakkendő nélkül, kigombolt nyaki résszel.

Van egy teljesen fekete öltöny szettem, fehér inggel, azt szoktam hordani alkalmakra, vagy munkába, egy kék szövetkabáttal, ha hideg van. (Gondoljatok hitmanre csak fekete nyakkendő kék kabát:D Hülye hasonlat de nem tudom jobban leírni)

Azonban van még egy kék öltönyöm (szerintem még ízlésesen) hosszanti halvány csíkozással, illetve egy sima szürke. Gondolkodok sportzakó beszerzésén a könnyebb variálhatósága miatt.

Szerintetek mennyire lenne ciki? Most az engem a legkevésbé érdekel, hogyan hurrogna ki a hülyegyerek a szaggatott farmerban meg a ronda sneakerben.

Az érdekelne, pl. hogyan reagálnának rá nők, vagy mennyire keltene "sznob", negatív hatást?

Illetve még jól esne pár ötlet és tipp az öltözködést illetően, mit ajánlotok?

2019. dec. 22. 03:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
69%

amúgy meg itt egy film, ami valahogy a 60-as évek táján játszódik, és korodbeli srácok a szereplői. Aranyos film, ahogy az első is (de abban még gyerekek)

Nem nagyon látsz rajtunk farmert meg pólót, inkább csak öltönyt meg nyakkendőt...

[link]

ha már úgyis karácsony van... :)

2019. dec. 30. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!