Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mekkora vétek ha melltartó...

Mekkora vétek ha melltartó nélkül megyek utcára trikóba nyáron?

Figyelt kérdés
Én eddig sose próbáltam melltartó nélkül lépni utcára. Ma azonban megjött egy rendelésem, és az egyik trikó szerű body-m nem mutat jól melltartóval. Szerintetek megengedett anélkül menni utcán melegebb időben? Egyébként csak B-s mellem van, a body nem durva dekoltált.
2020. márc. 27. 12:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%

Én nő vagyok, így lehet nem annyira számít a véleményem, de személy szerint utálom, hogyha beszélek valakivel, és szembejön velem két mellbimbó.

Hány éves vagy?

2020. márc. 27. 13:06
 2/13 A kérdező kommentje:

Ó, nagyon örülök, hogy nő válaszolt :)

Gondolkodtam, hogy oda is írom, hogy nőkhöz szól a kérdésem, mivel ez egy kényes téma.

18 vagyok amúgy.

2020. márc. 27. 13:19
 3/13 anonim ***** válasza:
62%

Osztom az első hozzászóló véleményét.

Nekem is nagyon kellemetlen, ha látok egy átütő mellbimbót. Ha veszel bimbó tapaszt úgy szerintem teljesen rendben van.

2020. márc. 27. 13:20
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Én is csak azért hordok, hogy nehogy átlátsszon. Utálom, ha bámulnak.
2020. márc. 27. 13:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a mellbimbótapasz megoldás lehet
2020. márc. 27. 13:30
 6/13 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem a kutyát se érdekli. Ki a franc nézegeti mások mellbimbóját kint. Főleg egyik nő a másikét. Senkitől nem várható el 40 fokban hogy melltartóban izzadjon. Én idősebb vagyok nálad de nyáron a p__icsanadrág/bővebb póló kombót hordom. És pont nem érdekel ki mit gondol. Azt tanácsolom hogy amíg nem vagy extrém durván szeméremsértő vagy pucér addig ne érdekeljen mások véleménye. Főleg ne idegeneké akiket nem látsz többet pl a buszon.
2020. márc. 27. 13:45
 7/13 anonim ***** válasza:
78%

Miért ne lenne megengedett? De komolyan kérdezem, miből gondolod hogy ez vétek? :D

Bár nőként nekem eszembe nem jutna így utcára menni, nem is értem az ilyen nőket, és engem kicsit zavar beszélgetéskor, de most tulajdonképpen ha neked úgy jó, akkor miért ne?

2020. márc. 27. 13:58
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ízléstelen, eszembe sem jutna így kimenni
2020. márc. 27. 14:02
 9/13 anonim ***** válasza:
30%
Őszintén szólva szerintem is ízléstelen. Maximum azoknál megy el, akiknek semmi melle nincs, és használnak bimbó tapaszt. Ha már legalább egy nagyobb A-s melled van, akkor nagoyn furán tud kinézni.
2020. márc. 27. 16:17
 10/13 anonim ***** válasza:
69%
Én nem hordok,csak ha nagyon átlátszó a felső.Ne vegyél fel,ha nem akarsz,senki nem nézi.Legalábbis a szemembe még nem mondták,de nem is érdekel.
2020. márc. 27. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!