Miért nem kapom meg a rendelésem, illetve egy ideje miért nem kapok arról értesítést hogy hol tart a ruhám?
Rendeltem a shein oldalról 2 ruhát és 2 bikinit február 23.-án. Egy bizonyos ideig naponta kaptam az értesítőket, hogy merre tart a ruhám, de már majdnem egy hónapja nem moccan semerre.
Ez volt az utolsó: 27 Feb 2020
01:30
In transit
NULL Airlines departure
Ezóta nem kaptam semmi infót a ruhámról, ide kellett volna már értnie nem? Vagy lehet, hogy a magyar posta nem hozza ki, mert kinából jött és félnek a járvány miatt? Kifizettem érte majdnem 50 eurot+ szállítást, szóval nagyon szeretném megkapni, nem szülöm én sem a pénzt.
Mondd neked az valamit, hogy rendkívüli helyzet?
Esetleg tudod, mi volt Kínában?
Kit erdekel szerinted most a bikinid, de komolyan...?
A járvány miatt.
Szerintem az is lehet, hogy az eladó már nem is él, vagy karanténba került az áru is.
(Esetleg próbáld meg visszaigényelni a pénzedet, hátha csak a szállítmány tévedt el.)
Ohh Kínából 3 hónap szállítási idő is gyakori:DD
AliExpress ről rendeltem egy töltő fejet amit szintén kb 1 hónap múlvára ígértek és majd 3 hónap lett mire megjött.
Megfog az jönni.
De amúgy ruhát én H&Mből rendelek most készlet
Kisöprés van és a zoknitol kezdve a farmeren át minden nagyon olcsó (és nem kamu akció a normál áraikbol 50%ot engedtek) és a szállítás is ingyen van még 1v2 napig
Én sem fogok ezentúl külföldről az is egyszer biztos.
TUDOM, hogy rendkívüli helyzet van, de érdekes, hogy nem kapok semmiféle értesítést a csomagomról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!