Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha a posta címére rendeltem...

Ha a posta címére rendeltem egy külföldi oldalról, kapok értesítést ha megérkezett a csomagom?

Figyelt kérdés

Rendeltem néhány ruhát a Zafulról a posta címére, vajon kapok értesítést ha megérkeztek oda a ruhák? Mert ugye 10-25 napon belül érkeznek, szóval nem mehetek majd minden nap oda hogy na megérkezett-e.

Illetve vajon ezek külön-külön érkeznek meg?

2020. márc. 8. 08:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyik webáruház sem támogatja ezt a megoldást.

Ha a posta a címzett, akkor hogyan kapsz értesítést? Ki értesítsen? Azt sem tudja a postafiók, hogy a világon vagy.

2020. márc. 8. 09:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne rendelgess a posta címére, szokott lenni postán maradó de külföldi dolgok esetén ez nem opció. Lehet értesíteni sem fognak, rendeld magadhoz. Ha nem vagy otthon hagynak cetlit és bemehetsz érte vagy máskor is megismétlik a kézbesítést. De csak simán a posta címet megadni hülyeség
2020. márc. 8. 10:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát csak annyi hogy ugye anyukám ott dolgozik, vagyis nem azon a részlegen, a kolléganője viszont igen, odaérkeznek a külföldről rendelt csomagok, és akkor gondolom ha szólunk neki hogy figyelje, ott megtalálja majd.
2020. márc. 8. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyomon tudod kovetni zafulon, de nem lesz pontos. Nekem tobbszor volt olyan, hogy akkor ugrott fel a delivered, amikor mar reg atvettem 😀 Talan nem lesz abbol problema, ha a postara, mint munkahelyre cimezted. Ha tobbet rendeltel (asszem 40€ korul mar menne a vam) akkor kulon fog erkezni. De arra is szamits, hogy sokat csuszhat a szallitas.
2020. márc. 8. 12:49
 5/5 anonim válasza:
Ha csak a posta címe van a csomagon, mégis hova értesítsenek?
2020. márc. 9. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!