Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért képzelik a lányok, hogy...

Miért képzelik a lányok, hogy ez szép?

Figyelt kérdés

Bokáig érő nadrág, kilógó meztelen boka (télen a mínuszokban is ez volt), bunkó sportcipő, titokzoknival.

elhiszem, hogy ez most divat, de annyira rondán néz ki, hogy egyszerűen nem értem, miért nem látják ezt?

2020. márc. 11. 13:46
1 2
 11/15 Sunshinedoll ***** válasza:
41%
Nyilván olyan hordja, akinek tetszik. Die mad about it.
2020. márc. 11. 16:56
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
Utoljára 15 évesen hőbörögtem azon, hogy valaki hogyan öltözik...
2020. márc. 11. 20:56
 13/15 anonim ***** válasza:
28%

Lehet itt az ízlésekről ömlengeni, de az biztos, hogy kellőképpen hülyét csinálnak magukból. Télen ugyanis ez nem csak divat, meg ízlés kérdése! Bikiniben sem jár senki, pedig annál is létezik folyamatosan divat.

Saját maguk reklámozzák személyesen, hogy milyen ostobák.

2020. márc. 11. 21:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés legalább negyven éve minden évben felmerül, hogy miért gondolják a lányok/fiúk hogy xyz dolog jól néz ki. Amikor én voltam kamasz akkor is ez volt. Persze, visszanézve szörnyen néztem ki a barátnőimmel együtt, de akkor iszonyat menőnek gondoltuk magunkat. Ahogy a mai tinik is ezt gondolják. Mi ebben a probléma?
2020. márc. 12. 09:03
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert nekik ez tetszik, szerintük szép.

Szerintem borzasztóan néz ki, de nem értem miért kéne hogy engem ez zavarjon. Én nem hordok ilyeneket, más meg hadd csináljon már amit akar. :D

2020. márc. 12. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!