Miért képzelik a lányok, hogy ez szép?
Bokáig érő nadrág, kilógó meztelen boka (télen a mínuszokban is ez volt), bunkó sportcipő, titokzoknival.
elhiszem, hogy ez most divat, de annyira rondán néz ki, hogy egyszerűen nem értem, miért nem látják ezt?
Kinek mi a szép/ronda.
Te miért képzeled azt, hogy te fogod megmondani, hogy mi a szép, és mi nem az?
Az egy dolog, hogy a Kardashian libák ilyen szettekben mászkálnak a természetes élőhelyükön a plusz 25-30-40 fokban, de ezek a kis fruskák nem gondolnak bele abba, hogy... itt azért pár fokkal hidegebb van ilyenkor 😆, és nem az esztétikumok a legfontosabb tényezők most: komoly egészségügyi kockázatai vannak, ha valaki képtelen normálisan felöltözni.
A környezetemben mostanában nem nagyon láttam erre példát, de el tudom képzelni, hogy élnek köztük ilyen lökött teremtmények is.
Szerintem is izléstelen.
Olyan kinőttem a nacim, és van egy új cipőm hatása van.
Én szeretem ha van külön sportcipő, ami sportra van, meg külön normál utcai cipő.
Az ilyen hibridek nagyon nem jönnek be, de ez én vagyok, és én kicsit ó divatú vagyok, más meg az alkalmi divatokra halyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!