Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért képzelik a lányok, hogy...

Miért képzelik a lányok, hogy ez szép?

Figyelt kérdés

Bokáig érő nadrág, kilógó meztelen boka (télen a mínuszokban is ez volt), bunkó sportcipő, titokzoknival.

elhiszem, hogy ez most divat, de annyira rondán néz ki, hogy egyszerűen nem értem, miért nem látják ezt?

2020. márc. 11. 13:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%

Kinek mi a szép/ronda.

Te miért képzeled azt, hogy te fogod megmondani, hogy mi a szép, és mi nem az?

2020. márc. 11. 14:00
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is elég undorítónak tűnik, de nemcsak lányokon láttam, hanem fiúkon is. A tizenéves korosztálynál most nagyon ez a menő...
2020. márc. 11. 14:15
 3/15 anonim ***** válasza:
74%
Ez tetszik nekik. És nem csak lànyok hordják így! 😉
2020. márc. 11. 14:18
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
És te miért gondolod, hogy ronda? Te vagy talán az etalon, aki ezt eldönti?
2020. márc. 11. 14:46
 5/15 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem csúnya. Csak hidegben fura.
2020. márc. 11. 14:46
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is csunya, en is fiatal vagyok de nem hordanam igy
2020. márc. 11. 14:48
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Ezt úgy hívják, hogy ízlés. Az ízlés pedig annyira szubjektív, hogy egy olyan ember, aki akár csak egy kicsivel is értelmesebb egy szék lábánál, nem nyit róla vitát.
2020. márc. 11. 14:54
 8/15 anonim ***** válasza:
97%
Ö... csak felvilágosítalak, MIND A KÉT NEM fiataljai ezt csinálják már évek óta, ez nem újkeletű dolog.
2020. márc. 11. 14:55
 9/15 anonim ***** válasza:
19%

Az egy dolog, hogy a Kardashian libák ilyen szettekben mászkálnak a természetes élőhelyükön a plusz 25-30-40 fokban, de ezek a kis fruskák nem gondolnak bele abba, hogy... itt azért pár fokkal hidegebb van ilyenkor 😆, és nem az esztétikumok a legfontosabb tényezők most: komoly egészségügyi kockázatai vannak, ha valaki képtelen normálisan felöltözni.

A környezetemben mostanában nem nagyon láttam erre példát, de el tudom képzelni, hogy élnek köztük ilyen lökött teremtmények is.

2020. márc. 11. 15:18
 10/15 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem is izléstelen.

Olyan kinőttem a nacim, és van egy új cipőm hatása van.

Én szeretem ha van külön sportcipő, ami sportra van, meg külön normál utcai cipő.

Az ilyen hibridek nagyon nem jönnek be, de ez én vagyok, és én kicsit ó divatú vagyok, más meg az alkalmi divatokra halyt.

2020. márc. 11. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!