Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Le néniztek vonaton korombelie...

Le néniztek vonaton korombeliek . (utána kb rájöttek a tévedésre) Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szóval igazából elöször csak fél oldalról látott az egyik csaj és ezért lehetett , de nagyon szar érzés volt. Nem sminkelek és van egy komolyabb arckifejezésem , de még így sem nézek ki rendkívül öregnek. Viszont ami nagyobb baj , hogy egyszerűen slamposan öltözködöm , mert nem találom a stílusom és így tényleg furán nézhetek ki.

16l

2020. márc. 1. 09:37
 1/5 anonim ***** válasza:
44%

Amiket le írtál magadról ne is csodálkozz.

Próbálj nőiesebben öltözni mivel nő vagy, a smink és a csinos ruhák sokat dobnak az összhatáson.

F

2020. márc. 1. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Ennyi idősen ha lenéniznek, akkor nagyon trampli lehetsz.
2020. márc. 1. 11:07
 3/5 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem csak hülyéskedtek.
2020. márc. 1. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:
96%
A stílusodon alakíthatsz. Egyébként egy alkalomból nem vonnék le következtetést, ahogy mondták lehet hülyeskedtek vagy simán nem figyeltek meg annyira és mondtak valamit.
2020. márc. 1. 12:27
 5/5 anonim ***** válasza:
A stílusodat kellene átalakítani. Menj be egy ruhaüzletbe, próbálgass különféle stílusú ruhákat. Tudom, időigényes de másképp nem fogod megtudni mi áll neked jól és mi az ami tetszik. Nekem is rosszul esett volna ilyen helyzetben és én is elgondolkodnék hogy mit kellene tennem. A slampos cuccokat mindenképp a kukába, vagy a szekrény mélyére száműzném.
2020. márc. 1. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!