Fiú vagyok, szeretnék tangákat hordani! Vélemény?
Figyelt kérdés
Barátnőm kérésére próbáltam ki. Tetszett. Szerintem a tanga kényelmes. Esetlek nagy gondot jelent ha azt szeretnék hordani. Van mar par darabom. Szerintem izgató érzés tangát hordani. A fenekemben a pánt pedig tök cuki:)) mi a véleményetek erről? Privibe js ha gondolod :)2020. febr. 28. 00:31
1/15 anonim válasza:
A barátnődet kérdezd!
Én sírva röhögnék, ha a páromon meglátnám.
2/15 anonim válasza:
Undorito,kiabrandulnek parombol
25/N
3/15 anonim válasza:
Hát ha neked kényelmes, ráadásul a páromnak is bejön, akkor nem értem a problémát. Feltételezem, ha kimész az utcára, nem csak tangát hordassz, szóval más úgysem látja.
4/15 anonim válasza:
Férfi tanga nincs! Ha a barátnődnek tetszel piros csipke tangában, akkor hordjad. Csak jegyezzétek meg hogy melyik kié.
5/15 anonim válasza:
Mivel van férfi tanga így nyugodtan hordjad,ha tetszik vagy kényelmes.
Semmi gond nincs azzal ha valaki maga kényelméért öltözködik.
A párodnak is tetszik akkor mi baj lenne..?
F
7/15 anonim válasza:
Csak is női tangát hordok én is
10/15 anonim válasza:
Én is hordtam, a barátnőmnek nagyon nagyon tetszett. De mostanában nem lehet kapni jót, márkásat. Nőit pedig nem veszem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!