Manapság mi a cikibb? Fecskét hordani vagy tangát? (Fiú 20)
Suliban is volt hogy furán néztek osztálytársak öltözőben mikor fecskét hordtam a szokásos boxer helyett. Számomra jobb volt mert nem fityeg minden össze vissza. Tangát egyébként suliba nem vettem fel sose. De egyszer kipróbáltam és jobban megtetszett mint a fecske.
Viszont itthon gyakran hordok és szőrtelenítem is a fenekem,ágyékom,péniszem stb.szóval ápolom. Amúgyse vagyok egy nagyon szőrös típus. A tangák pedig kényelmesek számomra és be is jönnek. Csak jót kell választani. Fenekem is jó benne, szerintem. És nem nem vagyok b...
A lányokat szeretem kizárólag. Volt barátnőm is már, de akkor még nem jött fel ez a téma.
Még annyi hogy anyám is látta nemrég és egész normálisan fogadta pedig nincs oda a meztelenkedésért vagy hogy mondjam. Öltözöm épp és kerestem a szekrényben valamit amikor bejött és látta hogy csak egy kicsi vékonypántos tanga van rajtam és kérdezte hogy mi ez, miért van rajtam ilyesmi? Felvázoltam nekem miért jó és aztán picit elmosolyodott,és mondta hogy ha ez tetszik meg nekem megfelel akkor hordjam, miért ne. Nincs vele semmi nagy gond. 50 fölötti már, szóval nem egy fiatal "csaj".
Szóval tízen-húszonévesek mi lenne a véleményetek erről az egészről? Ciki nem ciki? Mindenki azt csinál amit akar tudom..:)
A ciki az amit az 1, és a 2 válaszolt.
Ők még nem értek fel a te értelmi szintedhez ami a válaszaikból ki is derül.
Továbbá az egymás majmolása a ciki miért kéne mindenkinek kényelmetlen rövid nadrágot (boxert) viselni??
Ráadásul hosszú nadrág alatt a rövid baromi kényelmetlen és haszontalan.
Nem beszélve arrólhogy öreg papák viselik.
A fecske meg a tanga sokkal nagyobb teret enged a mozgásban.
Nyáron meg nagyon jó. Szerintem egyértelműen miért. :)
Nem izzadod magad szét benne mint a boxerban.
Én egyetértek veled, de nem tudják a szüleim. Sőt nem is merek ezáltal rendelni vagy vásárolni rendes férfi tangát.
18F
Szerintem egyik sem ciki. Én régebben fecskét hordtam, és legalább 10 éve már csak tangát. Próbáltam a boxert is, de az nekem nagyon nem jött be.
Ha megvan az alakod, alkatod a tangához, szerintem az egyik legjobb fazon. Fiatalos, vagány, és szexi. A csajoknak is bejön, nekem csak pozitív tapasztalataim vannak vele. :) Nyáron szellős, és a feszülős nadrágok is sokkal jobban állnak fenéken. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!