Szerintetek gáz manapság Nike, Adidas és Puma ruházatot hordani?
Az egyik kollégám azt mondja, hogy lejárt ezeknek a márkáknak az ideje, és lassan már csak az igénytelenek hordanak ilyen cuccokat.
Nektek mi a véleményetek?
A kollégád azt is elmondta, hogy szerinte az IGÉNYES embereknek mit kéne hordania?
Én abszolút nem hordok ilyesmit, egyedül tavaly csábultam egy Puma cipőre, de tökjó, kényelmes. A Nike csukák elég tömegek szerintem, de ettől nem lesz valaki suttyó meg igénytelen.
Nem, nem járt le az ideje. Sőt... Most jött igazán divatba az utcán is...
Alapjában véve tök jó cucc. Sportolni. Furtni. Konditerembe. Laza, neagyjisten melegítős öltözethez. Esetleg farmer + póló kombóhoz.
De lassan ott tartunk hogy a 15-25 éves korosztály mindenhez Airmax-ot meg ilyen szar színes futócipőket vesz fel. Mármint hogy tényleg mindenhez, amihez abszolút nem megy. Inghez... zakóhoz... Lányok egyberuhákhoz... Én nem tudom honnan jött hirtelen ez a sportcipő buzéria az utcára, de mindenki elhiszi hogy menő. Mert drága. Egy jó futócipőnek megkérik az árát. És csak azért mert drága, ezért felveszik utcára is villogni... Bár teszem azt, valószínűleg ők nem láttak még mondjuk Louis Vuitton cipőt :D
Személy szerint utcára ezeket soha nem venném fel.
Ha megkérdezed ezeket az embereket, nem fogják ezt beismerni. Arra fogják hogy mert "kényelmes". Én elhiszem hogy az, de inghez? Zakóhoz? Ruhához? Nemár...
Én pedig a 6 os vagyok, és adom az előttem szólót
Az a baj, azt hiszik sokan, hogy azzal dobnak a megjelenésükön, hogy felvesznek egy drága darabot. Jelen esetben egy drága futócipőt, ami 30-60 ezer forint. És azt hiszik ezzel kész a stílusos outfit, mert hát rajtuk van legalább 100 ezer Fortint. Hát nagyon nem...
Van youtube-on egy "how much is your outfit" sorozat /csatorna, na az tökéletes példája ennek. 10-15 éves gyerekek flexelnek tetőtől talpig designerben, amit az anyjuk kártyájáról vettek, és a fele hamisítvány. Ha eredeti, rajtuk van több ezer dollár és elmondjék mi mennyibe került, mégis úgy néznek ki mint a bohócok. Felveszik a legdrágább outfitjüket, és annyira nevetségesek hogy nagyon. Fényes melegítőbe betűrt hosszúzoknik, ehhez ingek, 3 számmal nagyobb pólók, pulcsik, minden... Rettentően gáz. És azt hiszik, az a stílus, ha minél drágább. Olyan darabokat kombinálnak, amiket még épeszű ember önmagában sem venne fel, nemhogy úgy...
Na...nagyjából ugyan ez van ezekkel a színes sportcipőkkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!