Mit gondoltok a sportos öltözködésről?
Sziasztok!
23 éves srác vagyok és élek halok a kényelmes sportos ruházatért. Nagyjából olyanra kell gondolni mint Woody és Kleiny (azt hiszem így írják) . Ők Facebookon futottak be. Nagyjából azt a stílust követem én is bár már azelőtt is követtem hogy ismertem volna őket de hozzájuk tudnám magamat hasonlítani. Egyszerűen rosszul vagyok a Farmerektől és amúgy is imádom ezeket a fajta ruhákat. Szerintetek jól néz ki?
Woody és Kleiny a google képek alapján szinte mindig farmerban és pólóban vagy kapucnis pulcsiban van. Te meg rosszul vagy a farmertől :D
Szóval nem tudom én sem, hogy mire gondolsz. Szúrj be egy képet.
A gazdag meg az igénytelen proli nem feltétlen ellentétes tulajdonságok, söt a legtöbb igy öltözött gazdag az, aki most szedte meg magát valamilyen (legális vagy illegális) módon, és most mutogatni akarja a gazdagságát (nem a melegítö viseléssel).
Aki tényleg gazdag És igényes, azon nem látod, mert nem ezzel akar feltünni (söt semmivel nem akar), viszont képes normálisan öltözködni is.
AZ Írországbel melegítös emberek meg majdnem mind Kelet-Európából odakerült, hasonlóan igénytelen emberek.
8: Ez hülyeség. Írországban, Nagy-Britanniában, USA-ban sokkal gyakoribb az ilyen öltözködés, mint nálunk. Normális utcai viseletnek számít.
Nekem nem ez a stílusom. De nem zavar, ha valaki így öltözik. Csak vannak helyek, alkalmak, ahova nem való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!