Mi a véleményetek arról, ha valaki nem boka- vagy titokzoknit hord és nem kb. tíz centivel rövidebb nadrágot? Öreges és/vagy nem divatos, esetleg ciki?
Én ugyan öreg vagyok, mint az országút, de a bokavillantós nadrágot sosem értettem.
A titokzokninak meg van a funkciója, de ha nem bokavillantós nadrágban vagy, akkor a normális hosszúságú sem ördögtől való. Szerintem.
Mindenki hordjon azt amit akar! :)
Miért kéne mindenkinek csak hosszú nadrágot hordania??
Nem lenne unalmas, ha mindenki ugyanúgy nézne ki?
A magyarokban ez a negatívum, hogy szeretnek màs kinézetén csàmcsogni..
Télen nem villantott bokát.
Kb úgy van hogyha a vastag kabátot húzom akkor hosszú zokni, nem feltűrt nadrág.
De alapesetben ha nincs 5 foknál hidegebb akkor, Én is feltűröm a nadrágomat és titokzoknit húzok. Egyszerűen mert tetszik így, és csakis super skinny nadrágot veszek, na jó van 1/2 ami csak skinny.
Mindig is irritált mikor eláll tőlem a nadrág és nem simul a lábamon.
Színes szokni nem hordok, mert szerintem nem szép, de nem zavar másokon.
Elhiszem h valakinek nem tetszik, de nem értem miért kell szóvá tenni.
Én sem mondom a nagy elálló nadrágokra hogy húúú de parasztos vagy.
19/F
"#6 Nem a kérdésre válaszoltál. ;)"
Mindenki azt hord amit akar.
Az hogy nem rövidebb a nadrág, vagy nem tűri fel, vagy nem húz boka/titok zoknit az oké.
De hogy egy elálló nagy nadrágot hordjon egy fiatal az szerintem igenis öreges és ódivatú.
De akkor sem szólnák be egy ilyenért senkinek.
Bezzeg a tapadós nadrág+ bokavillantásért már sok paraszt beszólt nekem :D
(olyankor én is elmondom a véleményem)
Remélem most a kérdésre válaszoltam :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!