Ódivatú lennék, mert szerintem 40 év fölött nem való egy nőnek spagettipántos felső és térd fölé érő szoknya?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, én most se hordok ilyeneket, de azt mondom egy spagettipántos top és miniszoknya a fiatalokon még elmegy. De egy bizonyos kor felett már nem való. Anyukám kérdezte, hogy szerintem fölhúzhatja még ezt a felsőjét? Mondtam neki, Anyukám, szerintem 40 év fölött már nem való ilyen toppot fölvenni, de úgy öltözködsz ahogy te jól érzed magad... Párom is ott volt, és mondta hogy szerinte ez hülyeség. Otthon is beszéltünk róla, és azt mondta ez nagyon ódivatú felfogás, mert persze majd 40 év fölött otthonkát meg hajhálót vegyen föl. De én nem ezt mondtam, egy ujjatlan blúzzal és térdig érő szoknyával nincs semmi baj, de a spagettipánt nem 40+ korosztálynak való. Csak én vagyok így ezzel? Tényleg maradi gondolkodásom lenne? Ti mit gondoltok?2020. febr. 5. 18:59
21/22 anonim válasza:
"én most se hordok ilyeneket"
Már mindent értek...
22/22 anonim válasza:
Ez alkattól függ. Egy huszonévesen sem feltétlen áll jól spagetti pánt és miniszoknya ha az alakja nem passszol hozzá.
Az én anyukám 53 éves és a mai napig hord spagetti pántos felsőt és térd fölé érő szokyát is, természetesen azt inkább harisnyával, de akkor is felveszi, 40 felett is lehet egy nő csinos.
Egyébként sok nő pont ezek miatt a nézetek miatt beszéli be magának, hogy 40 évesen túl idős ehhez-ahhoz, pedig 40 évesen egy nő még lehet a javából egy csinos fiatalos nő.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!