Ódivatú lennék, mert szerintem 40 év fölött nem való egy nőnek spagettipántos felső és térd fölé érő szoknya?
#10: PONTOSAN! :)
Egyébként még a szigorú hivatali etikettben is megengedett a térd fölött egy tenyérnyivel érő szoknya!
És igen! Akár egy 50-60 éves nő is felvehet csinos ceruzaszoknyát, ha jó alakja, és jó lába van. :)
A spagettipántos csak úgy "magában" pl. nyaralóhelyen simán elmegy - munkahelyre inkább blézer-kardigán alá - simán!
Gyerekes vagy hogy azt gondolod hogy egy 40-es nő öreg.
Majd rájössz ha sikerült felnőni hogy a 40 még nagyon is fiatal és azt vesz fel amit csak akar.
31N
Jaaaaj...
Anyósom mondta, hogy 30 fölött már nem vehetek fel: rövidnadrágot, rövid szoknyát, tornacipőt farmerrel, ujjatlant, 2-nél több ékszert, nyáron papucsot, szűk farmert, színes farmert, farmerdzsekit, szűkített blúzt, élénk színeket, és a hajam is vágassam le.
Szerinte jobb egy kis harisnya-térdig érő szoknya, tunika, körömcipő, blézer, kis tupíros, tépett haj.
Azt hittem, csak az ötven felettiek ilyen begyepesedettek, de ezek szerint nem.
Ódivatú vagy, ja. Lehet, hogy anyukád 40 felett csinosabb, mint te 23 évesen? Féltékeny vagy?
Egyébként szerintem is inkább alaktól függ ez, nem kortól.
Szerintem 18-20 fölött nem igazán "való" ilyeneket hordani. :D
Soha nem fogom megérteni, hogy néhány ember fejében miért csak a miniszoknya és az otthonka létezik, mintha nem lenne közte semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!