Egy ruhás oldalról lenne kérdésem. Többi lent?
Figyelt kérdés
Van egy ruhás oldal az Asos. És ugye ez a bolt Londonban található és már kilépett az eu-ból. Kell utána vámot fizetni? Hogyha igen, akkor mennyit? Tudnátok esetleg írni olyan ruha boltokat ahol nem kell?2020. febr. 5. 14:06
1/3 anonim válasza:
Én csak azt tudom, hogy ha Amazon.com-róól vásárolsz, akkor sincsen vám (vagy legalábbis a vásárlónak nincs intéznivalója vele) ha Eu-n kivülről érkezik a csomag. A vámon persze átvizsgálják, de fizetni vagy nem kell, vagy eleve benne van a vételárban. Nem tudom, hogy működik.
De én a helyedben egyszerűen irnék egy levelet vagy a hatóságnak, vagy, ha tudsz angolul az Asosnak, és felvilágositást kérnék. Ez a legtisztább.
2/3 anonim válasza:
2020. dec. 31-ig marad a mostani szabályozás, vagyis addig biztos nem kell vámot fizetni az Angliából érkező rendelésekre.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !
2020. febr. 5. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!