Rendelt-e már valaki a Wish oldalról ruhát, kabátot, stb, és mi a véleménye?
A wish egy nagy átverés
Az a kabát maximum 2-3000 Ft-ot ha ér...
Tele van ilyenekkel, hogy 100.000 helyett most csak 10.000 de valójában annak a felét sem éri
Ez csak egy vásárló csalogató marketing húzás. Nem kell komolyan venni, az a kabát soha nem volt annyi.
Ha külföldről akarsz venni mindig a vásárlói képekre kell hagyatkozni. És számolni azzal, hogy a ruhák anyaga szinte mindig valamilyen poliészter vagy akril stb.
Én AliExpressről rendeltem több ruhát is, előzetesen nézve a vásárlói visszajelzéseket. Nekem nem volt gondolom velük. Fürdőruhák például egész jók, de nyilván az más kategória, mint egy téli kabát.
Nettó átverés. A tájékozatlan (főleg ifjabb generációs) polgárokat így könnyen átverik, mert szentül hiszik, hogy “milyen jó akciót fognak ki - ennyiről leértékelte biztos luxus minőség lehet”, de valójában a portéka még a negyedét sem éri annak, mint amennyit elkérnek érte.
Igen, a képek... Ezekhez általában más, általában valóban magasabb minőségű márkák képeit lopják el, - az ő kreációik, amiket a vásárlóknak kiküldenek, max. csak hajaznak a feltüntetettre, de gyakran köszönőviszonyban sincs vele. A leggagyibb büdös, 100% műszálas anyagokból varratják meg borzasztó körülmények között éhbérért kis földalatti “bűnbarlangokban”.
Az a legundorítóbb, hogy élnek olyan emberek, akik abból szedik meg magukat, hogy átvernek másokat, alultáplált szegény gyerekeket kínoznak és velük végeztetnek el egy olyan munkát, aminek tényleg semmi értelme, - mert ember legyen a talpán, aki ezekben az elszabott, büdös csiricsáré selejtekben ki mer menni az utcára...
Olykor-olykor ki lehet fogni jó dolgokat,de szerintem Aliexpressről sokkal jobban megéri rendelni. Kínából általában ingyen szállítják a kisebb dolgokat,viszont míg ez az alin fel is van tüntetve,addig a wishen van szállítási költség ( annyival olcsóbb árat írnak ki a termékhez). Én úgy vettem észre,hogy Alin egy kicsit talán olcsóbban is jövök ki,nem is beszélve arról,hogy ott (ha hibás vagy nem jön meg a termék) 100% hogy visszautalják az árát. Wishről hallottam már rosszakat ezzel kapcsolatban.
Alin külön jó,hogy meg tudod nézni a vásárlói értékeléseket,sok helyen képekkel (ruhát csak így éri meg rendelni)!
„sőt online sehonnan. fel kell próbálni...”
Igen, majd felpróbálja ha megérkezett. Asos.com esetében kb 330 forint a visszaküldés. Szerintem kibírható összeg:D Az, hogy egy megrendelt termék mérete vagy anyaga nem stimmel az első próba után, az nem jelent semmit. Kulturált, megbízható boltból rendelve gördülékeny lesz a visszaküldés.
Szóval nem kell általánosságban kijelenteni ezt. Ettől függetlenül persze Wishről ne:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!