Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendelt-e már valaki a Wish...

Rendelt-e már valaki a Wish oldalról ruhát, kabátot, stb, és mi a véleménye?

Figyelt kérdés
Nagyon jól mutatnak a képeken, de hihetetlen, hogy mondjuk egy 115.000 Ft-os kabátot, csak 10.000 Ft-ért adnak. És, amit feltesznek vásárlók képeket, úgy látom köszönő viszonyban sincs, a fotókon látottakkal.
2020. jan. 12. 14:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy dzsekim van Aliexpress-ről.

Ott egy csomó helyen figyelmeztet is, hogy ügyeljünk a méretre, mert az ázsiai méret kisebb lehet, mint az európai/amerikai...

Olyantól vettem, akinek az adott termékre, és általánosan is jók az értékelései.

Tavaly télen és most is abban járok :)

Wish-ről semmit nem szabad.

Egyetlen wish használó embert sem ismerek, aki ne panaszkodott volna...

2020. jan. 12. 21:40
 12/13 anonim ***** válasza:
68%

"Asos.com esetében kb 330 forint a visszaküldés. Szerintem kibírható összeg"

te kibírod hogy fizetsz egy kicsit, de nincs már így is épp elég szmog a levegőben?

2020. jan. 12. 23:28
 13/13 anonim ***** válasza:
24%

Haha:D Igen, bűntudat keltés elindult. Tömegközlekedéssel ingázom autó helyett. Miközben tömegek ülnek egyedül a dugóban dízeles szarokban.

És azzal sokmindent nem tudok csinálni, ha egész egyszerűen nincs az adott kabát fizikailag elérhető közelségben. Az online rendelés kényelmét pedig úgy gondolom megengedhetem magamnak, miközben körülöttem minden szomszéd szeméttel, lignittel meg illegálisan kivágott fával fűt:D

2020. jan. 13. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!