Szerintetek szép ez a ruha esküvőre?
Mindenórás (kB 35-36 hetes) terhes leszek az esküvőn. Vendégként. Szerintetek bele fog férni a hasam, vagy csúnyán el fog állni? Jó ez esküvőre?
De jó! Honnan rendelnéd? Nekem is kell :D
A rózsaszínt ne. Igazából tökmindegy, mindegyik szép. Amelyik szín leginkabb passzol hozzád.
Wishről fogom rendelni.
(tudom rengetegen nem szeretik ezt az oldalt, de én szeretem, mert eddig mindig azt kaptam amit vártam, ha meg nem volt jó az anyaga, vagy a mérete, akkor visszakértem az árát. Most is úgy tervezem megrendelni, hogy áprilisra itt legyen, és ha nem jó, tudjak máshol venni másikat)
Vagy a szürkét, vagy a kéket. Még nem döntöttem el. De a szürke felé hajlok, az kicsit elegánsabb, míg a kék inkább szexybb, bohémabb. A kék tényleg kicsit túl feltünő, nagy hassal meg pláne. Nem akarom, hogy mindenki rám fókuszáljon, inkább szeretnék elveszni a tömegbe.
(egyébként ennél a ruhánál vannak cm adatok is, ha gondolod küldök róla linket, nekem eddig mindig jó volt a méret ahol voltak cm adatok. )
Igazad van, tényleg szuper lesz a szürke. Javasoltam volna azt, de ugye nem mindenkinek áll jól minden szín. Én is azt vennem meg amugy.
Köszi nem kell link, az én melleim hatalmasak(G-H kosar), ezért nem rendelek még cm után sem. De aranyos vagy. Jo bulizast.
Igen tudom, de ezzel most sokat nem lehet csinálni. Akármilyen ruhát veszek fel, mindegyiket fel fogja húzni elől. Ilyen ha terhesen mész esküvőre 😁 szerintem el fogják nézni nekem ezt a kis divat bakit
😁
Meg igazából attól is függ hogy mennyire lenge a has részénél a ruha. Mivel csípőre azt írták, hogy free, ezért szerintem nem fog feszülni és nem fogja feldobni az anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!