Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen a stílusod? (smink haj...

Milyen a stílusod? (smink haj ruhák cipő stb. )

Figyelt kérdés
kort és nemet légyszi :)
2010. júl. 22. 22:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

rocker

Smink: szinte soha, csak alkalmakra, nincs kedvem állandóan ellenőrizgetni, hogy nem kenődtem-e el.

Haj: természetes, nem vasalom, kiendve hordom, nagy néha konytba csavarom.

Ruhák: bő,szaggatott/sima farmerek, fekete nadrág, térdnadrág, ingek, pólók, ujjatlanok

cipő: van egy igazi sarum, bakancs ( koncerte, vagy amikor tényleg rossz az idő ), sportcipő, egy tangapapucs, egy magassarkú (ünnepekre), meg egy téli vastag csizma

15/l

2010. júl. 23. 13:28
 22/24 anonim ***** válasza:

smink - alapozó, korrektor, szemceruza, szempillaspirál, szájfény, meg szemhéjpúder. A szemhangsúlyos sminkeket jobban szeretem

haj - nem túl hosszú, kicsit váll alá érő, tépett, barna. Én dúsító spray-t szoktam használni, ezért tök jól szokott kinézni, azzal együtt, hogy kissé hullámos.

ruhák - nos, ebben nem nagyon tudom, melyik stílust követem. Általában szürke, fekete, vagy fehér cuccokat veszek fel, de mindig van rajtam valami ami fekete (az sem érdekel, hogy nagyon sovány vagyok és a fekete csak tovább soványít [ne tessék félreérteni,nem anorexiás vagyok - inkább az ellentéte: szívesen felszednék pár kilót^^]). Szval általában 1 póló (vmi jó mintával vagy felirattal), csőnaci vagy joggingnadrád néha, és rengeteg-rengeteg-rengeteg kiegészítő. Mármint néha látványos fülbevaló, vagy három hosszabb nyaklánc, meg csomó karkötő, és gyűrű (abból csak egy).

cipő - strandpapucs, vagy bármilyen olyan darab, ami szegecses.

Sok szegecses cuccom van.

14,5/L

2010. júl. 25. 20:55
 23/24 anonim ***** válasza:

Haj:szőkésbarna vállig érő de póthajam van így derékig ér(ilyen szinű: [link] )

smink: alapozó+púder+bronzosító,natúr szájszín. meg néha szempilla spirál,ha pedig buliba megyek akkor nagy fekete füstös szemek szájfény stb...)

ruhák: Bershka,Zara,Retro, nadrágok(csőnadrágok szakadtak,sötétek világosak,mély ülepűek,"boyfriend" jeans,sima tintakékek stb..felsők általában egyszerű trikók,egyszínűek,vagy mesehősös pólók,vagy ilyen hosszabb pólók cicanadrággal,és hosszú nagy gombos kardigánok,többféle bőrkabátom van(több színű)

Most nyáron ilyen hosszabb ingeket(fehér,fekete,kék,barna) veszek fel sarukkal,vagy rövid farmer nadrágokat trikóval,vagy cica nadrágokat hosszabb pólókkal:)

Cipők:mint már mondtam van egy csomó conversem egyszinű fehér,arany,rózsaszín stb...saruk,vagy flip-flop papucskák:)

kiegészitők: H&M ből óriási napszemüvegek,sok karkőtők,hosszú nyakláncok,nagy gyűrűk,óriási táskák amibe minden belefér,vagy ilyen kis batyuk:)

Bulizni: vagy rövig inget veszek fel platform magassarkúval,vagy rövidnacit, pántnélküli fölsővel és saruval:)vagy mini ruhát platform magassarkúval vagy gladiátor szandival:)

2010. júl. 26. 12:01
 24/24 anonim válasza:

smink: szempillafestek, ceruza (fekete/feher/szines)

haj: vasalt

ruhak: new yorker, tally weijl, bershka, zara, H&M, stb

cipo: converse

19/n

2010. júl. 30. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!