Esküvőre (lagzira) melyik ruhát vegyem fel?
Sziasztok,
Egy esküvőre megyek, és gondoltam, kikérem a véleményeteket. Az alakomról azt kell tudni, hogy alacsony vagyok (156 cm) és vékony (42 kg), 75-ös cicikkel.
Köszi, hogy segítetek.
Első: Ez iszonyat közönséges egy esküvőre, pláne ha a templomba is hivatalos vagy. De ha nem, akkor is az.
Második: egy fokkal jobb, de ez a latex hatás sztem szörnyű, és rövid is, könnyen villanthatsz
Harmadik: na ez helyes! Elegáns, ünnepi, a háta és a hossza miatt épp annyira szexi, amennyire kell. A blézerrel is nagyon csini, ha hidegebb lesz
Negyedik: megint egy sejhajtakaró, aminek se háta, se mellrésze jóformán. A hossz nem praktikus és esküvőre sztem gáz is. Ráadásul piros, ami elméletileg nem illendő.
Ötödik: megint kb az öv hosszúság a gond. Tényleg ezekben akarod ropni a táncot egész este? Nem kell bokáig érnie, de legalább 5 centivel lehetne hosszabb.
Hatodik: talán ez tűnik a legkényelmesebbnek. Személy szerint nem jön be maga a kinézet, de nincs benne semmi illetlen, ha neked tetszik, vedd fel nyugodtan
Hetedik: közönséges latex hatás, és ronda is
Én a harmadikat választanám, utána 6, 5. már csak ha nincs más. A többi nekem nagyon nem esküvőre való, max egy vad buliba. Bocs, ha bunkónak tűntem.
Ezek közül egyedül a 6-os jöhet szóba, mivel esküvőre feketében, pirosban és fehérben nem megyünk.
Amúgy a legtöbb végtelenül közönséges.
A 6-os se jó bármilyen lagziba.
Ezek közül egyik sem való esküvőre!
Feketében, fehérben és pirosban nem illik menni! De túl kihívó, flitteres, csillogós, bőrhatású ruhában sem.
Ráadásul nekem alapból sem tetszik egyik sem!!
A pirosasból, de rózsaszínben, amiből a melle, a háta meg kis híján a segge van csak ki?
Mondjuk talán annyiból jobb lehet, hogy a kérdező alacsony, a ruhamodell meg magas, szóval talán rajta nem lenne ennyire rövid. De ha igen, az nagyon ciki egy esküvőn. Alapszabály, hogy vagy dekoltázst vagy lábat hangsúlyozunk, de nem a kettőt egyszerre.
Lol minek kérdezel akkor? Vedd fel azt a szép pirosat. Nem mi fogjuk hirdetni magunkról, hogy még más esküvőjére sem tudunk olyan ruhát felvenni, ami nem magamutogató.
A hosszra én speciel “panaszkodtam”. Ja igen, annál nem, ami más miatt már alapból oltári közönséges meg annál a kettőnél sem, ami legalább kinéz valahogy, és nem a rögtön felcsúszós kategória ránézésre (3,6).
A feketével amúgy sztem nem lenne baj, sok esküvőn láttam már fekete ruhás nőket, senkinek nem volt problémája. Talán még a piros is elmegy, DE ezek a mell-segg-hátvillantós szereléseid nagyon gázosak színtől függetlenül, pláne azok, amik még latexosnak is néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!