Ti szerettétek vagy utáltátok a tornadresszt viselni?
Ha igen akkor miért? Ha nem akkor miért?
Csak így spontán eszembe jutottak a régi iskolai idők amikor még kötelező volt a tornadresszt viselni. Én személy szerint csak azt szerettem ami minőségibb fajta volt, nyilván olyan anyagból, a varrása is sokkal jobb volt annak, és a feneke is normálisan volt szabva nem vágott be sehova. Ilyet elég nehezen találtunk emlékszem rá hogy sokat kutattunk a jó dresszek után.
Osztály szinten utáltuk. Első sorban azért, mert kötelező volt (alsóban), és nem szerettük, hogy a fiúk állandóan ránk figyelnek. Volt egy két lány, akinek nem is volt túl előnyös. Ennek ellenére a dresszel magával nem volt problémám, sőt, tetszett a koncepció. Többször volt, hogy abban mentem vagy jöttem, ha első vagy utolsó óra volt a tesi. Olyan is előfordult, hogy otthon csak úgy felvettem.
Aztán felsőben már nem kellett, így nem is kaptam újat. Ami volt, azt néha a téli időszakban felvettem a póló + naci alá. Arra is emlékszem, hogy egyik évben néhány osztálytársamat elküldték a szertorna diákolimpia helyi elődöntőjére. Ők nagyon tiltakoztak ellene, pedig szép, egységes, hosszúujjú dresszt kaptak, nem olyan béna egyszínűt, mint amit alsóban mindenki hordott.
Én ezt nem teljesen értem... Strandon a csajok büszkén hordják a falatnyi kis fürdőruhákat és jól érzik benne magukat. Pedig akkor is ott vannak a mellek és ekkor is van szőrzet. A tornadressz sem takar kevesebbet, de az mégis ciki? Hogy van ez?
Most bizonyára le leszek pontozva. Pedig nincs bennem rossz szándék, csak tényleg nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!