Milyen gyakran vesztek új kabátot, cipőt, farmert, pulcsit?
Mennyi a plafon, amit fizetnétek egy adott ruháért/cipőért?
Férfiak válaszára vagyok kíváncsi.
Farmerból a hm ben 2-3 havonta max 10E
Pulcsi évente 1-2 8E
Cipő max 25E évente
Kabátom valamiért mindig van 16f
Farmert nem hordok, nadrágot 2-3 havonta - 10 körül
Pulóvert kb havonta - 12-15 felső határral
Cipő 2-3 havonta - gyakorlatilag bármennyiért ha megtetszik és kényelmes.
Kabát - szezononként 1-2 kabát - kabáttól is függ, átlagban 50-70 körül, de vettem már 250ért is.
25f
Nálam változó. Kell, megtetszik, stb.
Kabátot talán 2 évente, kb. 50ezer.
Farmer - pulcsi, ahogy használódik, évente azért 4-5 darabot szoktam venni. Farmer 10-15e. Pulcsi 5-10e.
Akkor én elég visszafogott vagyok, 1-2 évente 1 farmer, évente max 1 pulcsi, cipőt se vettem egy ideje, kabát 2-3 évente
Igaz hogy hétköznapi viseletem munkásruha :D
Előző vagyok, véletlen elküldtem :D
Kabátja 2 volt mikor megismertem, egy téli szövetkabát, most már biztoa több mint 5 éves, addig nem fog venni helyette míg nem megy tönkre. Egy dzsekit vett, hogy ha olyan helyre megy ahol sajnálja a másikat, azt veszi fel. A vékonyabb kabátja már hordhatatlan, de nem talált helyette olyat ami tetszik, így 2 pulcsiban szokott járni xD
Nagyon utál vásárolni, ha én nem vinném el valahova vagy vennék neki ruhákat, még ennyit se venne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!