Pasiként mit vegyek fel cipőhöz nyáron? Boka vagy titok zoknit? Pasik, lányok vélemény? 28/F
6-os, amiket belinkeltél, mindkettő egy katasztrófa. Az első még csak nem is zokni, hanem valami 6 éves kislány kinőtt balerina cipője egy férfi lábán. Ez férfias, ez az izé ??? Egyszerűen borzasztó, semmi köze a zoknihoz, és még csak azt sem akadályozza meg, hogy a cipő közvetlen a bőrhöz érjen.
És ki mondta, hogy térd alá fel kell húzni? Kb 5-6 centit kilátszik, az tökéletes, de a zokni az legyen már zokni. Miért jó az, ha egy férfi optikailag vékonyítja az alsó lábszárát, meg ha villogtatja a csontos bokáját?
Most van olyan cipő, ami zokni nélkül néz ki jól, viszont cipőt úgy hordani... nem a legjobb, maradjunk annyiban. Azért van a titokzokni. A balerinaszerű változat mondjuk lehet nem néz ki a legjobban, ha az ember lehúzza a cipőjét, de mindig jobbnak gondolom, mint nélküle. Megoldás: zoknit is beleteszi a cipőbe. Vagy tudja az ember, hogy nem kell lehúzni, akkor pedig oly mind1.
A bokazoknival pedig nem tudom mi a probléma. Kissé látszik ki. Ha valakit annyira zavar a másik bokája, akkor orvosi eset.
Nekem alig van hosszúszárú zoknim. Ha ki kell öltözni, akkor szoktam hosszú feketét felvenni, azon kívül max akkor, hogy ha hidegben nagyon hosszú ideig kell a szabadban lennem. 23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!