Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen színű, esetleg mintájú...

Milyen színű, esetleg mintájú ruhákat szeretnek a nők a férfiakon?

Figyelt kérdés
2020. jan. 20. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ami jól áll nekik. Ez viszont emberenként változik, szóval lehetetlen általánosságban megválaszolni.
2020. jan. 20. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szűkített fazonú kockás ing a gyengém. Kategóriákat tud javítani a szememben férfiakon. :)
2020. jan. 20. 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Az előző betűről betűre ugyanilyen kérdésed miért nem volt elég jó?
2020. jan. 21. 00:52
 4/5 A kérdező kommentje:

no, olvasd csak el újra megint őket, utolsó! :D

ott kezdődik, hogy az előzőt nem is én tettem fel (ott, ha jól emlékszem, látszik még a neve is a kérdezőnek)

és ott forditott a kérdés, a férfiakat kérdezi a nőkről. Erre válaszként tettem fel a saját kérdésemet, megcserélve a nemeket. :)

2020. jan. 21. 01:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nagyon bírom, ha valaki merész a színeket és a mintákat illetően (meg másban is, de most ez volt a konkrét kérdés). Élénksárga, vagy valami nagyon színes, absztrakt minta. Love that. De őszintén, mindenki abban néz ki a legjobban, amiben jól is érzi magát.
2020. jan. 22. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!