Lányok, nők! Férfiakon tetszik bármilyen ékszer?
Hát a karikagyűrű nem annyira, ha éppenséggel tetszik az adott pasi :)
De egyébként ha csak nem valami pink cuccról, nagy, lógós fülbevalóról meg szívecskés bigyókról beszélünk (az a “cuki” szív medál sztem iszonyú gáz és nyálas, mondom ezt nőként), akkor sztem nem férfiatlan egyáltalán. Csak ne hatalmas fux legyen, ennyi még a “kérés” :)
Ha illik a személyiségedhez - pl. olyan alternatív vagy művészlélek vagy-
iszonyat jól néz ki, én nagyon szeretem, ha fiún/férfin ezüstgyűrű van.
Ha a fülbevaló nem túl feltűnő szerintem az is szép (itt gondolok pl egy sima fekete pontra vagy kis körre) de pl a csillogó kristályos Swarovsky vagy a kicsit lógós karika fülbevalók (pláne ha van benne kereszt) kifejezetten taszítóak.
A fültágító nekem tetszik de az is csak max feketében vagy barnában és legfeljebb 8mm-ig.
Karkötőből vagy bőr vagy zsinór vagy fa.
A férfit egyáltalán nem teszi férfiatlanná az ékszer, ízlésesen hordva én támogatom minden fiún ezeket egyébként főleg az ezüst(!)gyűrűt.
Nagyon fontos h passzoljon hozzád és h ne legyen az az első amit meglatnak rajtad, az ékszer csak kiegészítésen.
Nekem tetszenek az ékszerek egy férfin.
Nyilván nem csillogó lógós fülbevaló és strasszokkal kirakott szivecskés medál, meg a vastag aranylánc sem.
De pl az ezüst, sötétebb fém, fa, bőr karkötő, gyűrű, nyaklánc nagyon jól tud kinézni.
Párom pl viking stílusú Thor pörölyt hord bőrzsínóron a nyakában, nagyon jól áll neki.
Egyáltalán nem férfiatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!