Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk ti viselnétek elegáns...

Fiúk ti viselnétek elegáns férfiaknak készített valódi nerc bundàt?

Figyelt kérdés

Kimondottan stílusosra gondolok, amely tenyésztett nercből készült. Most olyan állatvédők ne írjanak akik gyönyörű bőr cipőbe járnak és rengeteg húst esznek.

Divat szempontjából tettem fel a kérdést!

Sötétbarna ill. fekete színről várom véleményeteket.

2020. jan. 18. 18:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%
Nem, mert állatbarát vagyok. A modern embernek semmi szüksége állati szőrmére, ilyet csak a pojácák hordanak.
2020. jan. 19. 10:36
 12/20 A kérdező kommentje:
Kedves Előző! Ez nem állatbarátsag kérdése. Egy régebben készült nerc bunda ha szép ugyanúgy viselhető! Sajnos sok állatvédő nagyon megalapozatlan érvekkel konspirált. Tenyésztett állatokból készülnek a szőrmék, jó körülmények között tartva, ha szörnyű körülmények között lennének a kisállatok szőrmejük is silány lenne. Az se jó ha sok műanyag kabáttal árasztják el a Földet, amit ha megun a viselője pár év után kidob. Mértékletesség: senki ne pazaroljon. Egy nerc bunda egy szövet kabát, egy egy műanyag kabát. 😉☺
2020. jan. 19. 12:20
 13/20 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem semmit nem jelent az, amit kétszer is kihangsúlyozol, hogy tenyésztett állatokról van szó. Valószínűleg borzalmas körülmények között tarják őket, hogy aztán agyonverjék és lenyúzzák a bundájukat. Azzal csak a saját lelkiismeretedet nyugtatod, hogy biztos nem így van. Ha erre egyáltalán van igényed, de valszeg az se érdekelne ha a saját szemeddel látnád hogy készül a vágyott luxi kabátod.
2020. jan. 19. 14:03
 14/20 A kérdező kommentje:

#13 nincs nerc bundám, de tetszenek!

Beszélgettem pár éve egy szűccsel aki elmesélte miért tették tönkre a hazai szőrmeipart!

Nyugatabbra, ahol az állatvédelem is virágzik nagyon megy a szőrmeipar. Ha itthon venne egy bundát valaki az se hazai lenne.

2020. jan. 19. 15:23
 15/20 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem ultragáz bundát hordani, pusztán azért, hogy stílusos legyen valaki...

Teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő az illető.

Nagyon rossz az üzenete: nem számít senki, csak ÉN.

A húsevés teljesen más dolog, bizonyos mértékig szüksége van rá a szervezetnek. Hús, tej, ezek hasznos fehérje források és akkor rögtön ott a marhabőr, mint húsipari hulladék, amiből készülhet cipő, kabát.

A nercekről ugyanez távolról sem mondható el. Az állat lenyúzott teste megy a szemétégetőbe.

2020. jan. 19. 15:28
 16/20 anonim ***** válasza:
30%

Egy igazi FÉRFI azt visel/hord amit akar és telibesz@rja mások véleményét.

Ha akar nercbundát hord, ha akar rókabundát édesmindegy ki mit gondol, főleg az ilyen “áll állatvédők”

Imádom amikor az ilyenek teszik a megjegyzéseket, “hány szegény kígyót öltek meg a csizmádért?” Szánalom..

Foglalkozzon mindenki saját magával és a saját ruhájával.

2020. jan. 19. 15:37
 17/20 A kérdező kommentje:

Ha már van egy korábbi szőrméje valakinek azt bátran hordhatná meglátásom szerint. Az, hogy új bundát gyártsanak azon már lehetne egyezkedni.

Az állatvédők sokszor a legálszentebbek, habzsolják a hús.Már lassan senki nem meri felvenni a gyönyörű bundáját mert mit szólnak majd hozzá a megvadult állatvédők. Nem számít,hogy a bunda már 30 éves és még mindig szép minőségi ruhadarab!

Előző ezt nem Ràd értettem!😉

2020. jan. 19. 15:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Van olyan nő is aki kedveli?
2020. jan. 29. 11:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Az bundaellenesek nem veszik észre,hogy a közvetlen közelükben ezrével kinozzák a halakat a "horgászsport"-ot űző emberek.Ha a szőrmebundák viselőire fújnak,miért nem foglalkoznak ezeket az állatokkal is?
2023. szept. 28. 20:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Javitás:Ha a szőrmebundák viselőire fújnak,miért nem foglalkoznak ezekkel az állatokkal is?
2023. szept. 28. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!