Valódi szőrme vagy műszőrme?
Figyelt kérdés
Van egy szőrmebundám, elméletileg nerc, de nem olyan puha, én úgy érzem a tapintásából, hogy mű, nem tudom, hogy milyennek kellene lennie egy nercnek, ránézésre nercnek tűnik, valaki kép alapján megtudná mondani, hogy valódi vagy mű?2018. dec. 1. 13:34
1/10 A kérdező kommentje:
Nincsen benne semmilyen címke, se márkajelzés.
2018. dec. 1. 13:38
3/10 anonim válasza:
Nagyon egyszerű:
Szétfésülöd a szőrmét, mint amikor hajat választod el s jó fény mellett meg lehet nézni:
Szövet vagy bőr-e?
5/10 anonim válasza:
Hát 1,ezt fel ne vedd max ha mész ki a rétre birkákat őrizni... 2, ha ez igazi kiváncsi lennék mit szólnál,ha az állatok emberbörből készült holmikat hordanának? 3, szörnyű
6/10 Miss Endzsi válasza:
Vágj ki belőle egy szálat, gyújtsd meg. Ha mű, akkor égett műanyag szagúnak kell lennie.
7/10 A kérdező kommentje:
Néztem képeket az interneten, hogy szétfésülve milyen egy műszőrme, és milyen egy igazi. Én is szétfésültem, ezek szerint igazi. A műszőrme apró lyukakkal van tele, az igazinak egy sima fehér rétege van, az enyémnek is ilyen van.
2018. dec. 2. 01:58
9/10 anonim válasza:
A 2.es 3. fotok alapjan egyertelmü, hogy valodi szörme. A nercnek van egy jellegzetes fenye, ami foton jol kijön, egyebkent a nerc nem olyan puha, mint pl. a nyulször, szoval biztos lehetsz benne, hogy eredeti, es nem mü.
10/10 anonim válasza:
A mű mindenhol ugyanolyan szőrhosszúságú,tömöttségű,szemben az igazival.Egy szál szőr elégetve égett műanyagszagú mint fent irták,az igazi "disznóperzselés"illatú.Vagy felfejteni a bélést egy kevésbé látható helyen,és vagy szövet mutatkozik a bunda fonákrészén,vagy...de ezt már nem kell biztos mondanom.
Kellemes bundaviselést a téli időjárásban,én férfi vagyok, de ha nő lennék sokat hordanám ezeket a szép meleg puha holmikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!