A fiúk is hordhatnak 80 - 100 denes fekete harisnyát rövidnadragal vagy ez nagyon ciki?
Szerintem ne mások véleményével törődj! ^^ Meglehet, hogy nem fogják jól kezelni körülötted az emberek, de és egyben mert innovatív vagy! A nyelvújítók ellen is voltak, és azt is hülyének nézték, aki szerint a föld gömbölyű, de áttörést hoztak. Te pedig előrébb vinnéd a feminizmust - a nemek egyenlőségét, nem a 21. században elterjedt jelentését, miszerint férfi gyűlölet -, hiszen bemutatnád, hogy valami nem fiús vagy lányos. Emberek vagyunk mind, azok pedig tárgyak mind, azt viselünk, amit akarunk. Ráadásul a lányok hordhatnak "fiús" ruhákat, míg a férfiak rengeteg mindenben le vannak korlátozva. Szegények még csak akármilyen színt se hordhatnak, hogy ne kapjanak megjegyzést!
Szóval ha félsz megértem, ezzel nincs baj, ameddig nem engeded, hogy korlátozzon. ^^
Kérdező!
Csak nyugodtan!
Ne törődj a sok hiú kisfiúval, ők had járjanak úgy ahogy egymásnak tetszenek.
Ők rettegnek a ruha anyagától is a nejlont úgy kezelik mintha leprát terjesztene, szerintük a pamut bordás hari a (géprongy) amit szabad pasinak viselni.
De, te és gondolom még sokan úgy gondolják hogy nekünk is jár a komfort és a kényelem és ha bejön a nejlon akkor ugyan úgy viselem mint a pitcsák a férfi ruhákat mert nekik valószínűleg az tetszik valamiért.
Csak ott a fene tudja miért marad el a homárkázás.
Már csak azért is jó viselet mert ezeket a köpködőket jól fel lehet vele idegesíteni.
Én meg jól érzem magam benne...
F
Én valami vastagabb harisnyával hordanám ha pasi lennék
Illetve a negatív hozzászólóknak, persze a lányok alapból férfi ruhában nem zavar titeket.
Ekkora marhaságot!
Jó hogy nem már elő van írva hogy CSAK pamuthari való pasinak.
Azt visel mindenki amit szeret és kényelmesnek talál.
Én a nejlont szeretem és az a konfortos számomra ezért azt veszem fel rövid nadrággal.
Mellesleg 1996 óta gyártanak férfi nejlon harisnyát.
Nyugaton sinán viselik csak itt van ez a sok rinyagép.
Ha így tetszik így hordom.
És örülök hogy akiknek nem jön be ,azokat tudom idegesíteni...
Ennél a kérdésnél miért nem kérdezed meg hogy nőn férfi nadrág..?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Ja! Mert csak a fiúkat jöttél fikázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!