Azért mert sok állatot megölnek érte.
Egy petíciós oldalon láttam egy videót, hogy Kínában kiszögelték az élő macskát a fára és lassan megnyúzták. Élt a macska az egész folyamat közben.
Soha nem hordanék szőrmét, csak az állatok megölését és szenvedését támogatnám vele.
Egy bundát tudni kell viselni. Huszonéveseken általában kur.vás. Kell hozzá egy életkor, stílus és megjelenés is.
Engem egyébként nem zavar, sőt - meg leszek lincselve - még róka is van itthon (nincs rajta a feje, mielőtt mindenki azt képzelné...). De egyiket sem hordanám az én koromban.
A másik meg, hogy mikor még divat volt a bunda,akkor volt tél Magyarországon. Most úgy mégis hova vegyem fel a plusz 6-8 fokban..?
mert amíg a bőrcipőhöz a bőr a húsipar mellékterméke, addig a szőrmekabáthoz kifejezetten ezért nyúzzák meg az állatokat
nem vagyok sem álszent, sem vegán de azért ezt kösz nem
Jol nez ki, igen, lehet ukranq, de az is bejon :) 25/F . Nem nyanyas, csak jo szabasut kell venni.
Attol nem lesz vmi nem duvatos hogy a sok zold snowflake sir. A mi eletunk azt csinalunk amit akarunk es elni tudni kell, ennyi. Senkit nem erdekeltek. A szorme menon nez ki es jo a tapintasa, ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!