Miért panaszkodnak, hogy nem lehet "normális" ruhát kapni a plázás boltokban?
A normális ruha alatt: sokan panaszkodnak, hogy csak rövid pólókat (crop topokat), szakadt tüdőnadrágokat lehet csak kapni - amikor ez nem igaz. Akkor a barátnőim, vagy én miért tudunk venni normál derekú nadrágot, ami nincs kiszaggatva, vagy olyan felsőrészt, ami leér legalább csípőig?
Vagy mindezt csak azért csinálják, mert már nincs miért panaszkodni? :D
Én azért, mert általában tök jó a színe, az anyaga, kiemelem, és akkor látom, hogy csak cicit takarna kb.
Legalábbis én nem úgy szoktam felsőt vagy akármit venni, hogy CSAK a mérete és a hossza passzoljon, aztán lehet akármilyen szín, anyag, ár.
A strasszkövekkel járok így, látok messziről egy tök jó felsőt, megfordítom, és valami kövekből kirakott macskafej néz rám, és mindig gondolkozom, hogy tökéletes volt, mielőtt ráhányták a csicsát, vajon direkt nézték, mivel lehet elrontani?
Főleg a magasabb ismerőseim szoktak panaszkodni, hogy mostanában minden felső túl rövid lett nekik, ami persze nekem, mint alacsony nőnek előny, hiszen nem kell egész nap betűrögetni, netán levágni az alját, hogy ne legyen túl hosszú.
A mostani felhozatal valahogy sokkal jobban kedvez az adottságaimnak. Egy évtizeddel ezelőtt az akkor divatos csípőgatyák keserítették meg az egész tinédzser koromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!