Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményed erről a...

Mi a véleményed erről a csizmáról? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Szerintem jól néz ki,de a legtöbb ember szerint ku***ás.

2010. júl. 21. 18:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
49%
ha nem szolárium barna a bőröd,nem hordasz 5 kiló festéket,és nincs tetovált szemöldököd,akkor nem k*rvás/plázacicás!:)
2010. júl. 21. 19:24
 12/24 anonim ***** válasza:

a csizma maga plázacicás lenne

de a talpa miatt totál nem

csini

:D

bulizni meg pont jó :D

2010. júl. 21. 19:50
 13/24 anonim ***** válasza:
64%

Annyira falusi diszkós hatása van..Manapság egyáltalán nem ezek a divatosak:S

Ez pl sokkal szebb akár egy farmernadrággal:

[link]

Amugy meg hol élsz?Csizmát miniszoknyával? Maximum valami fekete vagy sötét harisnyával együtt..

2010. júl. 21. 20:39
 14/24 anonim ***** válasza:
71%
undorító. közönséges.
2010. júl. 21. 21:01
 15/24 A kérdező kommentje:
20:39 ez undorító szerintem
2010. júl. 21. 22:01
 16/24 anonim ***** válasza:

ma 20:39: ez csak az olyan lányoknak divat akik nm szeretik a magassarkút. Nem kéne leszólnod a cipőt azért mert te nm szereted az ilyet :/ mi meg az olyat nem amit te mutattál!! Amugy anyukámnak biztos tetszene!! Ha ez a "divat" ha nem.

És szerintem ez a cipő(kérdező)nagyon jó diszkóba.Hétköznapi viseletre max télen ha hosszabb kabátod van... Nekem tetszik. Ne foglalkozz másokkal, ha neked ez tetszik :)

2010. júl. 21. 22:33
 17/24 anonim ***** válasza:

nekem nagyon nem jön be :S

bocs..

2010. júl. 21. 22:53
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem az én ízlésvilágom, az egyedibbek, kifinomultabbak jobban bejönnek. Tudom nem rám tartozik, de ne vedd fel a fekete lakkcsizmát világos kék (nyári )farmerrel, mert nagyon ízléstelen az összkép. Buliba jól nézne ki sötét farmer minivel, vagy feketével, harisnyával vagy anélkül.
2010. júl. 21. 23:32
 19/24 anonim ***** válasza:

20:39 vagyok

Te kérdezted a vélmenyémem, és én őszintén elmondtam, mert valóban ez az igazság.

Linkelhettem volna magassarkút is, bár a csizma elméletileg télre való, a csúszos utakon viszont nem a legmegfelelőbb az ilyen tűsarok..De akkor itt vannak pl. ezek:

[link]

Persze nem kell gucci csizmát venni, csak a stilusra gondoltam..És télre talán jobb is az ilyen sarok.De te tudod..

2010. júl. 22. 10:01
 20/24 anonim ***** válasza:
elég szörnyű
2010. júl. 22. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!