Mi a véleményed erről a csizmáról? (kép)
a csizma maga plázacicás lenne
de a talpa miatt totál nem
csini
:D
bulizni meg pont jó :D
Annyira falusi diszkós hatása van..Manapság egyáltalán nem ezek a divatosak:S
Ez pl sokkal szebb akár egy farmernadrággal:
Amugy meg hol élsz?Csizmát miniszoknyával? Maximum valami fekete vagy sötét harisnyával együtt..
ma 20:39: ez csak az olyan lányoknak divat akik nm szeretik a magassarkút. Nem kéne leszólnod a cipőt azért mert te nm szereted az ilyet :/ mi meg az olyat nem amit te mutattál!! Amugy anyukámnak biztos tetszene!! Ha ez a "divat" ha nem.
És szerintem ez a cipő(kérdező)nagyon jó diszkóba.Hétköznapi viseletre max télen ha hosszabb kabátod van... Nekem tetszik. Ne foglalkozz másokkal, ha neked ez tetszik :)
nekem nagyon nem jön be :S
bocs..
20:39 vagyok
Te kérdezted a vélmenyémem, és én őszintén elmondtam, mert valóban ez az igazság.
Linkelhettem volna magassarkút is, bár a csizma elméletileg télre való, a csúszos utakon viszont nem a legmegfelelőbb az ilyen tűsarok..De akkor itt vannak pl. ezek:
Persze nem kell gucci csizmát venni, csak a stilusra gondoltam..És télre talán jobb is az ilyen sarok.De te tudod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!