Felvállaljátok, ha a ruhátok turiból van?
Pl. ha megdicsérik és megkérdezik hol vettétek.... megmondjátok az igazat vagy kamuztok valami butikot?
Én mindig elmondom, hogy turis, és mindig látom a csodálkozást, hogy téééényleg, turiban ilyen jóóóóók vannak?
Köszi a válaszokat előre is.
Köszi a válaszokat, mindenkit felpontoztam.
Kíváncsi voltam ki mennyire tartja cikinek.
Szerintem sem ciki a turi, sőt, imádom.
Szinte csak egy darabárasba járok, ahol nagyon különleges ruhák vannak.
Főleg tunikákat/ felsőket veszek ott 1500- 2500 Ft közötti összegekért.
Sajnos nadrágot nem kapok magamra (magas vagyok, a turis farmerek meg elég rövidek nekem) így az marad Zara stb. üzletekből.
De amit csak lehet, turiban veszek meg :)
16:15: nem hiszem, hogy irigységből lettél volna lepontozva.
Nem valószínű, hogy mindenki totál féltékeny a márkás ruháidra.
Nekem is tele van a szekrényem Zara, Pimkie, Tally cuccokkal, de a turi az más, az egy szenvedély. Nem utolsósorban egy Zara tunika árából veszek legalább 3 db- ot, szintén szépet, újat, akár címkéset a turiban.
Aki nem jár, nem kapott rá az ízére nem értheti.
Amikor elkezdtem járni, 5 éve, emlékszem mindent összevásároltam, és ez még sokáig így volt. Majd jó lesz stb. csak mert olcsó volt (pl. 500 Ft- os kosár). Aztán összegyűlt egy háznyi felesleges holmi, amiket eladogattam, mostmár okosan vásárolok, semmit nem veszek meg csak mert olcsó. Inkább legyen 2000 Ft, de azt fogom is hordani :)
Mostanában szerencsére csak jókat veszek.
Hova jártok? Melyik turikba?
Nálam a zara meg a pimike nem márka,nálam a márka ott kezdődik,hogy Gucci, Prada,Armani mondjuk ezekkel nem szoktam a menőzni barátok elött,de olyan jó tudni,hogy 70 ezer forintért is vehetek magamnak ruhát ehez képest pimikéről még nem is halottam,de majd oda is benézek:D
minden jót!
Most komolyan Ti ezen lovagoltok, hogy melyik számít márkának és melyik nem?
Igen, a Gucci, a Prada stb. az márka, csak az átlagember max. a kirakatig jut el... vagy a magazinok divatoldalán csodálja.
Jó, hogy nektek ciki a Zara meg a többi, de nem kell itt verni a nyálatokat, mert a kérdés nem úgy szólt, hgy szerintetek melyek a jó márkák.
Vannak aki szeretnek turizni, vannak akik rászorulnak a turira.
Én szeretek, és nem tartom cikinek. A kérdés erre irányult, hogy aki turizik (mert rengetegen vannak) bevallja- e vagy szégyenli és inkább azt állítja, hogy márkaboltban vette.....
Nekem a Zara és a hasonló árkategóriájú üzletek igenis márka, és nem leszek depis mert nem futja Guccira. És ezzel sokan így vagyunk.
És talán hihetetlen nektek, de van akinek se Zarára, se H&M-re, de még a számotokra ismeretlen Pimkie-re és Tally Weijlre sem futja mégis elégedett, jól öltözött.
És az orrát a megfelelő helyen tartja, nem fenn hordja :)
:D én meg még dicsekedek is vele,milyen jó üzletet csináltam ritka jó márkás cucc 32 euró helyett 990 ft-ért hibátlanul! XDDD
Jó kezem van hozzá,most mit csináljak! :D El is viszem az ismerősöket turiba,és nem szoktak undorkodni,meg ilyesmi,hanem örülnek,hogy nekik is találok hozzájuk illő darabot! :D Szeretek vadászni,és nem ciki,mert ugyan azt kapom,de jóval olcsóbban,csak mert valaki egyszer-kétszer(vagy egyszer sem) felvette,vagy ajándékba kapta,és nem volt a stílusa,attól még nyugodtan elfér az én szekrényemben!! :DD Mosógép meg általában minden háztartásban van,és mosószert is lehet használni,semmi bajunk nem volt eddig egy használt ruhától sem.Ez nem egy szendvics,amihez ha hozzányúlnak,már nincs gusztusod megenni,a szendvicset sajna nem lehet kimosni , de a ruhát igen. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!