Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Business casual öltözködés?

Business casual öltözködés?

Figyelt kérdés

Nem vagyok benne biztos, hogy jó elnevezést választottam. Üzleties, de nem hivatalos megjelenésre gondolok, ami egy átlagos irodai dolgozó öltözete. Szóval nem az öltöny/kosztüm, de nem is a farmer-póló.

Nőként tudnátok tanácsot adni? Új munkahelyre kerülök, ami kicsit komolyabb, mint eddig, és hát a hétköznapokban farmer-pólós vagy leggings-tunikás vagyok, szóval kicsit frissíteni kellene a ruhatáram.

Ami biztos, hogy a "tipikus irodistás" viselet, szóval a ceruzaszoknya blúz kombó nekem nem áll jól, mert teltebb vagyok. És itt meglőttem magam. :D

2020. jan. 8. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Enyhén oversized típusú ingek szinte mindenkinek jók állnak, szűkített szövet gatyák.
2020. jan. 9. 09:00
 2/3 anonim ***** válasza:
2020. jan. 12. 08:58
 3/3 anonim ***** válasza:
2020. jan. 12. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!