Jól látom hogy a ZARA a legjobb (minőség, stílus) fast fashion márka?
Szerintem kifejezetten rossz. Nem szeretem a ruháik stílusát.
Nem látod jól: lehet, hogy (többek között) szerinted az a legjobb, de legalább ugyanennyien gondolják az ellenkezőjét.
Nem. Nekem egy 26 ezres kabátban 1 hónap alatt szétment a belső zsebek varrása..
Mikor visszavittem ugyanaz a kabát már más kódon volt, silányabb anyagból és több eladó próbált hülyének nézni, hogy az ugyanaz a kabát és miért nem jó a csere..
Pénzt legalább visszakaptam, de nonstop hülyének nézik az embert.
Külföldön a turkáló szintjére veszik a Zarát.
Nagy a szórás az ő darabjaik között is, nyilván azokat érdemes megvenni, amiket ha megtapogatsz, érzed rajta, hogy sokáig bírni fogja.
Ennek ellenére én is úgy gondolom, hogy az Inditex márkái (Zara, Bershka, Pull&Bear) a legjobb minőségűek ebben a kategóriában.
Persze, még van 1-2 jó, pl. a Reserved.
A H&M, C&A minősében a legrosszabb szerintem, - főleg, hogy ahhoz képest milyen árakon vesztegetik a portékáikat. Megvételkor még szépek, de két mosás után úgy kibolyholódik, megnyúlik, “pókhálóvá válik”, mintha valami negyven éves kukázott rongy lenne, és innentől kezdve hordhatatlan. Régóta nem vásárolok onnan,
A Zara borzasztó minőség. Most kaptam két hete egy kardigánt, volt rajtam vagy kétszer és tulajdonképpen kettévállik az újjánál az anyag hosszában, ilyet még nem láttam, nem is olyan mintha a varrás menne szét, hanem mintha valamiféle béna ragasztás engedne el! Soha többet nem veszek ott semmit. Nincs bizalmam benne többet.
Reserved: összemenősek a pólók, meg volt olyan, hogy fürdőgatya az első mosás után tönkrement.. itt én hibáztam.. nem olvastam el a cimkéjét h csak kézzel szabad mosni- de eszembe se jutott..
Promodot nagyon szerettem, de eleve már nincs is itthon, de az utóbbi években lyukacskák keletkeztek az anyagban.
A Pull and Bear szerintem is jó minőség. Abban még nem csalódtunk, és a Mango-ban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!