Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Salgótarjáni 15 éves cigánylán...

Salgótarjáni 15 éves cigánylány vagyok, nem telik jó ruhákra, csak turkáósokra. Ezért sokan kicikiznek! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 14:16
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz velük!
2010. júl. 21. 14:18
 2/32 A kérdező kommentje:
köszönöm neked a választ
2010. júl. 21. 14:22
 3/32 anonim ***** válasza:
98%
Az, hogy cigány vagy, hogy jön ahhoz, hogy nincs pénzetek jó ruhákra? Ha valakinek nincs, akkor ugyanaz van vele, akár magyar, akár cigány, akár akármi. Aúgy meg lehet kapni a turkálókban is nagyon jó ruhákat, ráadásul nem is drágán, csak nézelődni kell :) Ja és ne foglalkozz velük ;)
2010. júl. 21. 14:23
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

ezzel poénkodik, hátha majd jól rárontanak itt mert cigány és akkor érdekes lesz ez a kérdés

Semmit se tegyél, sokan vagyunk így, hogy szegények vagyunk.

2010. júl. 21. 14:25
 5/32 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, jófelyek vagytok! :):)
2010. júl. 21. 14:26
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

sz@rd le őket:)

tök mindegy hogy honnan öltözöl nem?:D

ha turiból öltözöl az is lehet csinos,szép,ápolt.

Lehet,hogy cikiznek mert ők megvették 20ezerért a pulcsijukat,te meg ugyanazt a márkát pl.1200forintért.:)

2010. júl. 21. 14:30
 7/32 anonim ***** válasza:
78%
amúgy meg nincs semmi abban ha kiírja hogy cigány. te is vállalod hogy magyar vagy nem?
2010. júl. 21. 14:30
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, turikban is lehet jól öltözködni ám, miért cikiznének?, ha szép, igényes, tiszta a ruhád akkor nincs semmi gáz! De ne törödj velük.. én ezt tanácsolom!
2010. júl. 21. 14:31
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek sok olyan embert aki turkálóban veszi a cuccait, pedig lenne pénzük márkásabbakra is, de a turkálóban sokkal egyedibb dolgokat találnak. Ne nagyon hangoztasd, hogy turiban vásárolsz, nem kell azt senkinek se tudnia. Ha, pedig egyedien és divatosan öltözködsz senki sem fogja észrevenni, hogy ott vásárolsz. Amikor, pedig legközelebb mész vásárolni nézd meg az interneten a híres, drágább divatmárkák vagy divatmagazinok honlapján, hogy mi éppen a trendi és próbálj ahhoz igazodva ruhát választani. Csak vigyázz, hogy izléses legyen és jól álljon. Remélem tudtam segíteni.

14/L

2010. júl. 21. 14:34
 10/32 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló vagyok, sok híresség turikban vásárol, vettem egy jó pulcsit és elég húzzos volt a turban 4000ft-tal olcsóbb volt!!
2010. júl. 21. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!