Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti tudtátok, hogy az...

Lányok! Ti tudtátok, hogy az átlagos bikini az kb. ugyan olyan mintha fehérneműbe lennél?

Figyelt kérdés
Van több tapasztalatom is, hogy a csaj szégyellte magát fehérneműben, de közben meg fürdőruhában semmi ilyenje nem volt....

2020. jan. 5. 05:56
1 2
 11/15 Metionin ***** válasza:
100%
9. A hétköznapi fehérneműmben simán ha csak a takarás a kérdés. De vízbe már nem, mert a fehérnemű átázik, átlátszóvá válik és nem arra gyártják hogy vízben ázzon benne az ember. A fürdőruha tök más anyag, az a vízi használatra van kialakítva.
2020. jan. 6. 14:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert a fürdőruha önmagában egy outfit. Úgy választod ki és úgy készülsz testileg lelkileg, hogy abban látni fognak.

Biztos vannak összeszedetteb nőtársaim, de én mondjuk hétköznap nem feltétlen viselek összeillő fehérneműt vagy szőrtelenítek minden nap. Így hatalmas különség van aközött, hogy valaki meglát a pink cicás bugyimban és kék melltartómban, mint amikor színben és stílusban összeillő fürdőruhában, több napos szőr nélkül lemegyek a strandra.

2020. jan. 7. 06:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok szégyellős egyikben sem. 36N
2020. jan. 15. 04:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A fehérnemű diszkrét viselet, mondom ezt úgy hogy a nudista strandra pucéran megyek. Mégis más a strand és a (halószobai) szexi cucc. ;)

A fehérnemű látványa a pasikban beinditja a szexuálus fantáziát ohatlanul.

2020. febr. 17. 12:27
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Tudják. De mi is máshogy viselkedünk fürdőgatyában és alsóban

20F

2020. febr. 17. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!