11/15 anonim válasza:
Lehet hogy van akinek bú..is, de azért hogy valaki szeret kényelmes ruhába (nadrágba) lenni fiú létére az az ő dolga. Én othol a lakásba nagyon sokat vagyok így cicanadrágban mert szerintem baromi kényelmes, de utszára ezért nem hordom mert sokan azt gondolnák hogy más vagyok, pedig nem így van három gyerek édes apja vagyok és imádom a feleségem, de imádom a kényelmet is!!
12/15 anonim válasza:
Lehet, hogy a zsebre vágott kéz teszi, de úgy dudorodik a hasa, mintha terhes volna. Lapos hashoz jól állna, de manapság a hétköznapokban a kidudorodó hímvessző nem divatos.
13/15 anonim válasza:
Inkább farmer (skinny jean, emoként nekem alap) de annyira nem rossz. De nem értem mi ez a b*zizás, most amúgy nem lesz más az ember attól, hogy meleg, csak a fiúkat szereti, ez olyan, mintha azért utálnák a hetero fiúkat, mert a lányokat szeretik.
15/15 anonim válasza:
Egyébként nekem tetszik, kicsit James Charles vibeokat ad. Arra készülj fel, hogy megbámulnak vagy megszólnak, de hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!