Mi a véleményetek az aboutyou.hu-ról?
Figyelt kérdés
Most készülnék rendelni tőlük, de nagyon sok elégedetlen kommentet olvastam. De voltak olyanok, akiknek az jött meg, amit rendeltek és minden oké volt. És én most teljesen el vagyok bizonytalanodva. Amit rendelnék az egy Nike cipő, 30 ezer körül, és nem szívesen hagynék ott nekik ennyit, ha nem tökéletes minden.2019. dec. 30. 09:43
11/12 anonim válasza:
Mióta megalakult a cég azóta rendelek tőlük , már a ruhatáram 90%-a tőlük van . Oké párszor hibás vagy teljesen más terméket kaptam a megrendelt helyett, de ezeket egyszerűen feladom postán és küldik is vissza a pénzt .
Csak jó árakon fogok ki . Converse cipő 5 ért . Lacoste cipő 14 ért . Lacoste pulóver 9 ért stb . És mind eredeti csomagolásban jött .
Sose csalódtam bennük halisten .
12/12 anonim válasza:
Szerintem túlárazott,sz.r minőségű ruhák vannak fent.Viszonylag nagyobb csomagot rendeltem-útálok vásárolni járni,gondoltam le van tudva egy időre,így kényelmesebb.Alapjáraton tetszettek a cuccok és jó volt,hogy találtam kis méreteket(máshol nehéz).De egy részének durva anyaga van-nyári blúz,pulóverek.Egyik pulcsi kb 3.mosás után mar a színe 40%-át elveszítette és kinyúlt a nyakán(amit kínaiban vettem,az is kibír 5x ennyit)úgy,hogy drágább termék volt.Soha többé nem rendelek tőlük.GATE shop sokkal jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!