Lányok, ez mindig ilyen szokott lenni, vagy van valami megoldás?
Ha két harisnyát, vagy pedig cicanadrág alá harisnyát húztok akkor hogy szoktátok: Tegnap este házibuliban voltam, és cicanadrágot vettem fel, alá pedig még egy vékony harisnyát. Annyi bajom volt csak az egésszel, h egy idő után már totál le volt csúszva a harisnya, és meg sem tudtam igazítani csak úgy, h a leggigst bokáig letoltam, harisnya megigazít, leggings vissza. Aztán nem sokra rá megint egyre lentebb csúszott a harisnya... Ez mindig ilyen szokott lenni, vagy én szerencsétlengedtem valamit, ami miatt? Igazából túl sok olyan dolgot nem csináltam, kb csak ültem és beszélgettem. Illetve egy dolog jutott eszembe ami kritikus lehetett: a pisilés. Nem tudom számít e valamit, de pisiléskor a cicanadrágot és a harisnyát együtt toltam le, majd húztam vissza. Lehet, h külön-külön kellett volna? Illetve nem tudom számít e, h mennyire tolom le őket, én általában a cobom közepéig szoktam megszokásból, bár ebben a helyzetben lehet, h ez sok volt és éppen csak annyira kellett volna, h a bugyimtól még éppen kényelmesen tudjak pisilni?! Akinek van tapasztalata ebben tudja a választ? Mivel én eddig még sosem vettem fel a cicanadrág alá harisnyát, viszont olvastam és láttam, h sokan szokták, gondoltam megkérdezem. És még mielőtt jönne az oltás: nem, nem ez a legnagyobb problémám, csak kíváncsi lennék, h ez másnál is így szokott e lenni vagy csak nekem jött ki ilyen hülyén a dolog.
27/n
750 forint a rossmamnban egy 100 denes harisnya, probald ki, nekem nagyon melegem szokott lenni, de nem sulok meg benne meloban.
A masik jo modszer: body. En egyberuha ala siman felhuzok bodyt, melegen tart es a harisnya is rajtad marad. Vagy huzz fel kivulrol egy tangat a harisnyara, vicen kivul tokeletesen fent tartja.
kérdező, szerintem kicsit túlreagáltad a 8-as hozzászólást :-)
a kérdésedre visszatérve ha nagyon fázom én 20-as lycrás testszínűre v.fekete nejlonharisnyára szoktam húzni vastag leggings-t, és nem csúszik le. Illetve nagyjából együtt csúsznak le. Pisilés után meg vagy egyben fölhúzom és jó marad, vagy lehet letolni mindent és kezdeni öltözködni bokától fölfele újra :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!