Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek melyik színű...

Szerintetek melyik színű sportcipő nőies?

Figyelt kérdés
Helló. Vennék egy pár sportcipőt. Tudjátok ez a tipikus converse típus de mégsem az a márka csak a stílusa hasonló. Mindig amikor nézegetem őket nem tudok dönteni, mert annyi színben van és nehéz dönteni. Olyan nőiesre gondoltam, tudom ezek amúgy nem igazán nyújtják azt a szolid eleganciát de hátha van olyan pl: pink vagy sárga esetleg? Azért szeretnék ilyet, mert a magas sarkúak nem szeretem, más fajta pedig nem jött be. Ez igen és a márkája azt hiszem Sea star talán. :D.

2019. dec. 28. 05:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Világosabb kékek, fehér (ezek igazából uniszexek, de nőkön gyakrabban látni). Sárga, piros, rózsaszín is náluk jellemző

Esetleg a mintás (amerikai zászló, virág, galaxy, anyám kínja)

2019. dec. 28. 13:47
 2/18 anonim ***** válasza:
0%

A kék kivételével mert az a leg férfiasabb szín talán amiket felsoroltál.

Illetve a rózsaszín,világos zöld,piros és a sárga.

F

2019. dec. 28. 15:02
 3/18 anonim ***** válasza:

Szerintem szabasilag létezik a noi vagy ferfi cipo megkülönböztetése nem szín alapján.

Úgyhogy szerintem mindegyik szín lehet nőies 😃

2019. dec. 28. 17:23
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem a színén múlik, h nőies e vagy sem, hanem inkább a fazonon. Vannak kifejezetten csajos sportcipők is szinte minden márkából. Ráadásul az összeállítás is sokat számít. Pl egy egyberuha vagy szoknya kiegészítve egy szép harisnyával, egycsapásra nőiessé tesz egy akármilyen színű tornacipőt. Persze fehér, rózsaszín, vagy babakék színben teljesen más hatást kelt, mint pl egy fekete, de ha az outfit önmgában nőies, akkor ezen a cipő nem sokat változtat...
2019. dec. 29. 07:45
 5/18 A kérdező kommentje:
én arra gonfoltam, hogy egy sima egyszínű rövidujjú póló hozzá egy sima sötétkék farmer, mellé pedig egy sportcípő :) ez milyen lenne? tudom atlagosnak hangzik de nekem jo meg ujdonság, máshogy szoktam öltözködni :D
2019. dec. 29. 14:15
 6/18 anonim ***** válasza:
Jó így is 😃
2019. dec. 29. 14:59
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem értem. Milyen sportcipő az, aminek magas a sarka? Tudnál linket küldeni? A pink színtől és kiütést kapok, de ha neked tetszik. Én drappot vennék, az megy mindenhez, és még sportolni is lehet talán benne.
2019. dec. 29. 18:22
 8/18 A kérdező kommentje:
nem sportcipőknek, hanem a rendes magas sarkúakat nem szeretem :D
2019. dec. 29. 18:33
 9/18 anonim ***** válasza:
A szînére oda kell figyelni mert a kék semmilyen árnyalatban nem nőies olyan mint pasin a rózsaszín vagy a piros.
2019. dec. 30. 11:39
 10/18 anonim ***** válasza:

A kék mióta nem nőies?

Nézz outfiteket kék színű ruhákban es meglátod, hogy lehet az! Ez a kék fiús, rózsaszín lányos szín eszméletlen nagy butaság

2019. dec. 30. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!