Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sinsay-es holmikról vélemény?...

Sinsay-es holmikról vélemény? Strapabíróak?

Figyelt kérdés
Mindenről érdekelne vélemény. Cipők,táskák, ruhák milyenek? Sokáig hordható vagy hamar szétmennek? Ékszerek elszíneződnek?
2019. dec. 27. 09:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én egy melegítőalsót rendeltem onnan, azzal teljesen meg vagyok elegedve! Finom, pamutos anyaga van, a dereka meghúzható, és nagyon kényelmes. Emellett a "kacatjaik" szerintem nagyon jók, én a határidőnapló rendelésnél sokkal gagyibbra szamitottam, de egyszerűen csodálatos. Nekem kellemes csalódás :) (igaz, nem rendeltem sokmindent)
2021. jan. 12. 11:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, barátnőm kb 1 éve hord egy aranyra festett égszert, ami onnan van, és semmi baja :)
2021. jan. 12. 11:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Ekszert, bocsanat :)
2021. jan. 12. 11:33
 14/17 howard beni válasza:
89%

Sok régebbi hosszászólás miatt írok. Na meg persze mert most kaptam egy pólót onnan. Ötletem sincs régen mik voltak az árak, de most egy telefon tok 100ft

a pólók többsége 990ft

melegítők 2500ft

ingek szintén

A leggagyibb kínai áruházban 7 évvel ezelőtt egy khm... olyan farmer 10.000 ft ba került.

Arról nem beszélve, hogy nem tudom kinek mi a stílus és a divat, de ma már a letisztultság visz mindent. Nem a mintás pólók. Egy szín, szépen kiválasztva NINCS FELIRAT ! sem MÁRKANÉV !

És sokkal stílusosabb mint a 20.000 ft os tommy hilfiger pólók mellkasára nyomott 2 méteres márka hírdető.

Ugyan a tartóssága tőlem aztán fél év is lehet, akkor is meg leszek vele elégedve

1000ft-ért rongyot nem veszek amivel az autót letörölhetem.

2021. febr. 17. 20:41
 15/17 anonim válasza:
47%
Minősíthetetlen, ha az árut megkapod általában jó minőségű. De mire megtudod rendelni azt amit szeretnél, az valami borzalmas. Hol ez nincs, hol az nincs. Hat áruból, ha kettő van éppen, azt meg hogy két naponta rendelgessek, na azt nem. Nem beszélve arról, hogy nem kiárusított terméket szeretnék beszerezni, és napok óta hol ez, hol az nincs ebben a bánatos webshopban. 👎
2021. okt. 19. 23:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Jó pár hónapja nyilt meg a városomba ez az üzlet

pólókkal nincs bajom, egyszerű olcsó mintanélkülit akartam

megkaptam zsebpénzért

pár közül 1 pulcsit találtam ami jól nézett ki de olyan bolyhos belülről hogy háromszor kellet kimosni hogy ne legyen bolyhos a pólóm

eddig semmi gond

1 farmert vettem, vékony feszülős sötét kék, első mosás után elkezdett kopni xd meg már amugysincs kedvem a feszülős ruhákhoz

fekete leves volt számomra az a melegítő gatyák

2 ezer forint volt kb de azok szar minőségüek hogy az hihetlen

nem akartam drágán venni mert 2 db-ot vettem itthonra. Az eggyik megnyúlt a semmitől mert csak ültem benne a székbe sőt még oldalt a varást is látom már

vettem1 et dolgozni, egyelőre még bírja

de összesítve a férfi részleg apró és talán 1-2 normálisan kinéző ruha van

olcsó de nemis olyan minőségi meg vékonyak

h&m be vásárolt ruhák jobban bírják bár lehet hogy kétszer olyan drága

New yorker meg éppenhogy jobb mint a sinsay mert az ottani feszülős farmerek 1 évet bírnak nálam aztán szétnyúlik

2022. jan. 20. 09:23
 17/17 anonim válasza:
Én is rendeltem tőlük, bankkártyás előreutalással. Csak az árut nem küldték el, hogy sajnos nem sikerült beszerezni a terméket. Akkor minek hirdetik. Még a pénzem sem kaptam vissza. Szerencsére csak 1550,. forintról van szó.
2022. aug. 5. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!