Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sinsay-es holmikról vélemény?...

Sinsay-es holmikról vélemény? Strapabíróak?

Figyelt kérdés
Mindenről érdekelne vélemény. Cipők,táskák, ruhák milyenek? Sokáig hordható vagy hamar szétmennek? Ékszerek elszíneződnek?
2019. dec. 27. 09:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
jók
2019. dec. 27. 10:09
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem átlagosnak tűnik.
2019. dec. 27. 10:28
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha inget veszel, javaslom varrd újra a gombjait rá. Nagyon lazán vannak rávarrva. 1 gombot el is hagytam, előtte 3-at varrtam újra rá olyan laza volt.
2019. dec. 27. 10:41
 4/17 anonim ***** válasza:
81%

Nekem sajnos elég rossz tapasztalataim vannak a ruhákkal. Olcsók a cuccok, jól is néznek ki, de nekem mindegyik nagyon hamar kifakult (pl egy kék farmer rögtön az első mosás után úgy nézett ki, mint egy leharcolt takarítórongy, kb fél év után pedig kilyukadt), leestek róla a díszítések stb.

Táskám is van onnan egy, de arról is kb a 10. használatnál leszakadt a cipzár.

Persze lehet, hogy csak én fogtam ki rossz darabokat, de nekem ezek miatt eléggé elment a kedvem tőlük.

2019. dec. 27. 10:53
 5/17 anonim ***** válasza:
37%

Attól, hogy plázában van az üzlet, nem jelenti azt, hogy minőségi, sőt.

Elég tucat. Olcsó, de olyan is.

Én még nem vettem onnan semmit, mert nekem nagyon összefüggéstelen az egész üzlet, minden össze-vissza van nekem benne rendszertelenül, legalábbis nálunk az Árkádban.

Kb egy szinten lehet a New Yorkerrel, Bershkával, Tally Weilyvel, C&A, H&M. Ki lehet fogni jó darabokat, de adókat ne várj tőlük.

2019. dec. 27. 11:00
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
*sokat ne várj tőlük.
2019. dec. 27. 11:00
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem a Tally és pláne C&A cuccaim milliószor tartósabbak, H&M-ből is kevesebbszer vettem gagyi darabokat. Szerintem a Sinsay minősége ezeknél sokkal rosszabb (igaz, olcsóbbak is, ez tagadhatatlan).
2019. dec. 27. 11:10
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jó tapasztalataim vannak róla. Tartósak. Egyedül a világoskék farmerem amin fél év után fehér kifakulások vannak, dehát 2500 forintért bőven megérte. De az 5000-es sinsay műbőr nacim is már most tovább bírja mint a 10.000 forintos másik üzletből való.
2019. dec. 27. 19:26
 9/17 anonim ***** válasza:
55%
Volt szerencsém diákként dolgozni náluk, hát borzalmasan gagyi ruháik vannak. Lehet hogy olcsó, de annyit sem ér. Semmit nem vennék ott, ráadásul a tinik a célközönség, semmi elegánsabb vagy csinosabb darabot nem találni ott
2019. dec. 28. 01:07
 10/17 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is borzalmasan gagyi ruhákat árulnak. Olcsó, rossz minőségű anyagokkal dolgoznak, a szabások pedig sokszor borzalmasak. Azért nem mondanám olyan olcsónak sem, kb. New Yorkeres árfekvéssel dolgozik. Nadrágok 5000-10.000 Ft körül, ócska, kínai hatást keltő szabással, pulóverek 5000-6000 Ft körül, néha egyszerű polók van, hogy 5000-be kerülnek. Nem tuodom, ki hogy van ezzel, de szerintem ez sok ezért a minőségért. A legnagyobb bajom viszont azzal van, hogy egyszerűen semmi normális cuccot nrm árulnak, egyértelműen a 10-18 éves korosztályra szakosodtak. Ha idősebb vagy és van izlésed nem vásárolsz ott.
2020. ápr. 12. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!