Mi a vélemyénetek a converse cipőkről?
Amiket itthon kapni, azok vacakok. Anno 2009-ben Olaszországban vettem egyet, egyszerűen nem akar lerohadni a lábamról, szanaszét van már kopva a talpa, kopott az orra, a bélés kijött a sarokrésznél belül, szóval nagyon viseltes már, elég csúnya is, de még mindig hordható...
Ezen felbuzdulva 2 éve vettem egy converse-t a players-ben, úgy voltam vele,h ha csak fele annyit bír, mint az olasz, akkor már megéri. Durván egy hónap után levált az orráról a gumi. Vissza vittem, de nem másikat kaptam, hanem javításra küldték. 2 hétig oda volt. 3 hét után megint levált az orráról a gumi. Akkor már nem küldték vissza, hanem levásárolhattam az árát. Néztem még egy converse-t (jó nagy hülyeség volt) amit kb 3 hét után vittem vissza, mert annak meg a sarkánál volt valami. Először azt is szakértőhöz akarták küldeni, de akkor mondtam, h nekem ez így nem kell inkább másmilyet választanék. Szóval nekem ilyen tapasztalataim vannak a converse-el, a magam részéről mindenkit óva intenék tőle, kivéve akiknek van idejük és energiájuk 2-3 hetente visszameni garaciát érvényesíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!