Mi a véleményetek a hegyes orrú magassarkú cipőkről, csizmákról?
Fiúk: tetszik vagy nem ha ilyen van egy lányon? Van akit kifejezetten taszít?
Csajok: mi a véleményetek? Van ilyesmi cipőtök szoktátok hordani?
Imádom a hegyes orrú cipőket, de ne legyen aránytalanul hosszú az orra, csak olyan normális. (ez pl.ronda [link] )
Van ilyen tűsarkúm és bokacsizmám is. Volt balerinám is, de igazán jól szép magas sarokkal mutat szerintem.
Nekem is van egy hegyes orrú tűsarkú velúr comb csizmám. Alkalmakra szoktam hordani főleg ősszel és tél elején , alkalmi ruhákhoz ,gyapjú kabáttal.
Már nagyon szép és stílusos csizmák is találhatóak ebben a típusban is . Engem is csak azok az ó divatú , 2000 es éveki csizmák taszítanak. Sajnos még van hogy ilyeneket is látok az utcán de nem a huszon évesek körében azt hozzáteszem.
Utálom, de mivel még mindig de várban van kénytelen voltam ilyet venni, ugyanis nem nagyon van más a polcokon.
Nagyon fáj benne a lábam.
Egyetlen pozitívuma, hogy a nők többségének jól áll.
Nekem abszolút nem jön be az ilyen cipő, nem is tetszik, és kényelmetlen is a lábamnak. Fura járni is benne. Egyszer vettem egy ilyet, de két hét után inkább elajándékoztam.
32/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!