Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Színházi öltözet?

Színházi öltözet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Januárban megyek egy előadásra, és szeretném kikérni a véleményeteket az összeállításomról. Otthon van ezekhez hasonló.

ez lenne a ruha:

file:///storage/emulated/0/Download/small_fekete-midi-enyhen-elasztikus-pamut-ceru.jpg

alakra is ilyen vagyok.

annyi különbséggel, hogy az enyém a vállon lehúzható, és ott illetve az ujjvégeken és a ruha alján találhatóak kis ezüst gyöngyök, nekem ezek feldobják és kissé téliesítik.

Ilyen harisnyával venném fel.

file:///storage/emulated/0/Download/images.jpeg

és mivel tél van és akár hó is megeshet, semmiképpen nem vennék fel magassarkút. Helyette ezt találtam ki.

file:///storage/emulated/0/Download/small_ondina-ezust-noi-cipo.jpg

Ez azért tetszik együtt, mert a ruhán lévő gyöngyök passzolnak hozzá.

Kérdéseim:

1.Jó lesz-e így együtt?

2. Színházba felvehetem-e?

3. Ha felé egy térdigérő kabátot felveszek, akkor nem lesz gáz felvenni télen? (Nem szeretnék átöltözni előtte)

Lányok és fiúk véleményére is kíváncsi vagyok.

Köszönöm szépen előre is a segítségeket! :)

2019. dec. 18. 10:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Igen, lehet kicsit meleg lesz, de a harisnya miatt talán nem lesz vészes, mert semmit nem veszek fel a harisnyára.
2019. dec. 18. 14:18
 12/19 anonim ***** válasza:
73%

Nem vagytok semmik, Ti nők! :D

Úgy készülsz az előadásra, mintha minimum Te lennél a primadonna. Persze semmi gond, csak férfiszemmel vicces.

Szerintem az az első szürke cipő a fűzőjével eléggé sportcipő jellegű, kb mintha én öltönyhöz és nyakkendőhöz focicipőt húznék, a ruha meg úgy elegáns, ahogy van, kár bonyolitani.

De egy férfi ennyit lát belőle.

2019. dec. 18. 18:49
 13/19 anonim ***** válasza:
25%
Ezt miért kell túlspilázni? Csak úgy mondom, a Broadway-en a street fashion a divat és általában azt nézik először túristának, aki ki van öltözve. ;D
2019. dec. 18. 20:11
 14/19 anonim ***** válasza:
12%
Jó lesz, a csizmát meg max leveszed előadás alatt.
2019. dec. 18. 20:51
 15/19 A kérdező kommentje:

Haha, az vicces lenne...

de amúgy köszi!

2019. dec. 18. 21:07
 16/19 A kérdező kommentje:

Remélem is, ennyi előkészület után ;)

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Ment a zöld kéz!✋

2019. dec. 18. 22:24
 17/19 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ne fekete harisnyát vegyél, mert a ruhád is, és a csizmád is fekete. Nem temetésre mész. Szerintem testszínűvel jobb lenne.
2019. dec. 21. 11:13
 18/19 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm szépen :)
2019. dec. 21. 15:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Minden rendben ment?
2020. febr. 6. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!