Színházi öltözet?
Sziasztok!
Januárban megyek egy előadásra, és szeretném kikérni a véleményeteket az összeállításomról. Otthon van ezekhez hasonló.
ez lenne a ruha:
file:///storage/emulated/0/Download/small_fekete-midi-enyhen-elasztikus-pamut-ceru.jpg
alakra is ilyen vagyok.
annyi különbséggel, hogy az enyém a vállon lehúzható, és ott illetve az ujjvégeken és a ruha alján találhatóak kis ezüst gyöngyök, nekem ezek feldobják és kissé téliesítik.
Ilyen harisnyával venném fel.
file:///storage/emulated/0/Download/images.jpeg
és mivel tél van és akár hó is megeshet, semmiképpen nem vennék fel magassarkút. Helyette ezt találtam ki.
file:///storage/emulated/0/Download/small_ondina-ezust-noi-cipo.jpg
Ez azért tetszik együtt, mert a ruhán lévő gyöngyök passzolnak hozzá.
Kérdéseim:
1.Jó lesz-e így együtt?
2. Színházba felvehetem-e?
3. Ha felé egy térdigérő kabátot felveszek, akkor nem lesz gáz felvenni télen? (Nem szeretnék átöltözni előtte)
Lányok és fiúk véleményére is kíváncsi vagyok.
Köszönöm szépen előre is a segítségeket! :)
rendben, akkor még kérdés
Övet rakjak hozzá?
A csizma hosszúszárú legyen, vagy boka?
Az öv és a csizma része a te dolgod. Attól függ mi áll neked jól.
A cipőt tényleg felejtsd el, a többi rendben van.
most kaptam ezt a cipőt szülinapomra, igazából ezért akartam felvenni, de látom ehhez a szetthez nem illik.
Szerintem akkor ez lesz mellé.
ez akkor jó?
Egyébként a képen láthatő nőhöz hasonló alakom van, így szerintetek előnyös is lehet a szett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!