15°ban szoknya harisnyával?
Figyelt kérdés
Holnap azért melegebb idő lesz. Egy vastagabb harisnyával nem fognak furcsán nézni rám szoknyában?2019. dec. 17. 19:29
1/7 anonim válasza:
"Egy vastagabb harisnyával nem fognak furcsán nézni rám szoknyában?" De igen. :D :D :D
Mínusz fokban is hordok szoknyát vastag pamut harisnyával magas szárú csizmával.
2/7 anonim válasza:
15 fokban miért lenne furcsa? :)
Én szinte mindig szoknyában/ruhában járok természetesen télen is, természetesen vastag harisnyával. Állítom, hogy a legtöbb harisnyám melegebb, mintha egy farmer lenne rajtam.
3/7 anonim válasza:
2!
Akkor a sok hülye férfi miért csak egy nadrágban fagyoskodik..?
4/7 anonim válasza:
-5 fokban is veszek fel szoknyát és harisnyát :D
5/7 anonim válasza:
3.válaszoló, a 2.vagyok. Tőlem nyugodtan vehetsz harisnyát is, esküszöm nem zavar, mi van rajtad...
6/7 anonim válasza:
Én veszek is mert én is rá jöttem amit te írtál csak itt sok a hiú fiúcska aki inkább megfagy csak hogy férfinek látszon.
7/7 anonim válasza:
15 fokban simán! Én is inkább szoknyás, ruhás vagyok, télen is. Nyilván a harisnya vastagságával lehet "játszani", nyilván kemény minuszokban vastagabb harisnya kell, de +15 fokban nekem egy 20Denes harisnya is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!