Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok olyan ruhákat...

Hol tudok olyan ruhákat venni, mint, amilyenek Ariana Grandén is vannak?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őt nagy példaképem, ezért eldöntöttem, hogy úgy akarok kinézni mint ő. Már van hosszú póthajam, járok szoliba minden nap, hogy barnább legyen a bőröm, (alacsony vagyok, vékony és barna szemű), csináltattam egy hold alakú tetoválást a fülem mögé meg az ujjamra a BABY DOLL feliratot,átálltam vega étrendre, majdnem minden nap iszok Starbucks kávét, és matt fehér mandula körmöket csináltatok már 3 hónapja. Már csak pár tetko és ruha választ el attól, hogy úgy nézzek ki mint ő, de még nem sok megfelelő ruhát találtam. Budapest Allee vagy Westenddel érdemes próbálkozom?

2019. dec. 16. 15:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%

Miért érdeked, hogy ugyanúgy nézz ki, mint egy ostoba, aktuálisan futtatott tucatsztárocska, akit különben is minden harmadik ribiskedő 13 éves előszeretettel copyz?

Ettől nem leszel különleges, sem egyedibb.

Csak hogy említsek egy példát: Volt egy kedves személy az életemben, aki nagyon közel állt hozzám. Nem volt sem popdíva, de még híresség sem, egyszerű, civil ember, mégis nagyon tetszett a stílusa, a hajviselete. Kb. 3 évet elszúrtam az életemből arra, hogy kényszeresen őt majmoltam a személyes preferenciám, stílusom helyett.

15 évesen kényszeresen akartam 35 éves nőnek kinézni, és mindent bevetettem. Nem beszélve arról, hogy kaptam épp elég csípős megjegyzést, amivel ma már abszolút egyetértek, mert jogos volt.

Mondanom sem kell, hogy nevetségesen néztem ki. Így utólag, a régi képeimet visszanézve ez egyértelmű és én is röhögök.

Aztán évekkel később fatálisan csalódtam benne. Pedig őt tényleg a “legáldottabb léleknek” könyveltem el, aki a bolygón él. Meg volta győződve arról, hogy mindent tudok róla. Csak felépítettem a személyiségéről egy félinformációkból összeszedett képet, ami köszönőviszonnyal sem volt a nyers valósággal.

Utólag már áldom az eget emiatt, és már egyáltalán nem akarok rá hasonlítani. Eljutottam a TÉNYLEGES saját stílusomig, és ez így van rendjén. Természetesen a metszetben maradtak olyan dolgok, amit az ő preferenciája nélkül is szeretek, de egy kék és egy narancssárga ruha közül nem fogom a számomra előnytelen narancssárgát választani csak azért, mert ő is biztos azt választaná.

2019. dec. 16. 18:36
 12/19 A kérdező kommentje:

1. Nem is mondtam, hogy egyéniség akarok lenni.

2.Miért lenne tucatbohóc? Pont, hogy egyedi és érdekes és nagyon szép.

3.Miért is ribiskedik? Pont, hogy a legaranyosabb sztár. Nem bunkó, imádja a rajongóit, szereti az állatokat, adományoz. Minden egyes képen és videóban aranyosnak látjuk őt, a koncertjein ölelkezik a rajongókkal. Ja és egyáltalán nem ribi.

2019. dec. 16. 19:00
 13/19 A kérdező kommentje:

[link]

Tessék! Nézzétek meg ezt.

2019. dec. 16. 19:02
 14/19 A kérdező kommentje:

Vagy ez

[link]

2019. dec. 16. 19:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel, aztán beszéljétek meg.
2019. dec. 17. 20:40
 16/19 anonim ***** válasza:

A harisnyáról ne feledkezz meg! Ő az egyetlen olyan fiatal híresség, akit gyakran látni harisnyában! Számomra ez nagy pozitívum, mert kifinomult ízlésre vall! Remélem ebben is követik majd a példáját!

32/n

2019. dec. 21. 11:50
 17/19 anonim ***** válasza:
30%

Harisnya = kifinomult érzés szerinted.

Oké, de ez a csajszika általában olyan XXL-es pulóverekkel szokta felvenni, ami alá MÉG NADRÁGOT SE vesz, + mellé húz egy gigantikus hosszúságú, ribis térdig érő csizmát.

Ilyen szempontból elég egyszerű rekreálni a stílusát. Elég, ha lenyúlod bármely férfi családtagod vagy a pasid nálad 3x nagyobb méretű melegítőfelsőjét. Ilyen csizmákat meg már tényleg bárhol kapni.

2019. dec. 21. 14:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérd el a nagypapád /apukád, szomszéd öreg bácsi retro ruháit.
2019. dec. 21. 15:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Bershka,Tally Welli talán
2020. okt. 26. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!